2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

😂😂😂چقد باحالی بااسد احمد

تاتنور داغه باهاش زیاد گرم بگیر 

اول زیاد بحث شهادت ومذهبی کن بعد بزن ب جاده خاکی 😑😂😂

مخالف نظرمی ریپ نزن و بی ادبی وتوهین نکن که حوصلتو‌ندارم😒وکاریری هم ک جوابشو ندادم یعنی باهاش حال نمیکنم🦦.👈من نه اهل فوش دادنم نه حوصله بحث دارم وهم از بی ادبی بیزارم  .اومدنم ب اینجا صرفا فقط برای اینکه ذهنمو کمتر درگیر مشکلام کنم و دوس دارم بیشتراینجا بابقیه دوستان بگم‌وبخندم .پس اگه شوخی کردموتو بد برداشت کردی،بدون اون مشکل توعه😊
جدی حقیقتاااااا

زن اسد احمد اقا واییی😅😂😂😂😂😂😂

اسی به اینم فک کن کسی که با چارتا استوری مذهبیه تو پا بده یا بخواد نخ بده از یکی دیگه هم دریافت کنه ری اکشنش همینه ها

تورو که ندیده بخوای براش فرق داشته باشی

😂😂😂چقد باحالی بااسد احمد تاتنور داغه باهاش زیاد گرم بگیر  اول زیاد بحث شهادت ومذهبی کن بعد ...

بحث شهادت و مذهبی؟😐😂😂😂😂😂 بابا توروخدا ارمان هامون و برا یه مخ زدن سبک نکنینننن😂😂😂😂😂

🤌🫀

واکنش سید احمد به خوشحالی تو توی نی نی سایت

رویای مرگ شاید بهانه ایست برای تحمل کابوسی به نام زندگی .......                                                               اگه توی یه کشوری درآمدِ یه آرایشگر بیشتر از یه معلمِ به این معنی نیست که پول تو درس خوندن نیست ،،،، به این معنی هست که مردم از قیافه ی زشتشون بیشتر خجالت میکشن تا مغز خالیشون ......                                                       ماها که بابامون پولدار نبوده یه چیزی رو خوب یاد گرفتیم ،،،، اینکه خیلی راحت قید چیزایی که دوس داریمو می‌زنیم ، پس یه لطفی در حقمون بکن سلطان ، اگه دوسمون داری           زیاد ناز نکن ......                                                                      💫 من یه اسفندی ام 🌨️ مغرور ، جذاب ، لجباز 💫
زن اسد احمد اقا واییی😅😂😂😂😂😂😂 اسی به اینم فک کن کسی که با چارتا استوری مذهبیه تو پا بده یا بخ ...

عکسم پروفمهه خبب بعدم دختر فقط منو فالو دارههههه🥲

دشمن خونی مردای نی نی سایتیم   

زن اسد احمد اقا واییی😅😂😂😂😂😂😂 اسی به اینم فک کن کسی که با چارتا استوری مذهبیه تو پا بده یا بخ ...

حقیقتا این مدل مذهبیا منو میترسونن 

ازشونم خوشم نمیاد یقه ی لباسشو وا نمیکنه با نامحرم لاس میزنه😂

یادمه گفته بودی یه جا کامنت گذاشتی یکی از این شوهرا مذهبی نصیب ما نمیشه،بعد سرهمین کامنت فالوت کرد. درسته؟

"ارغوان میبینی؟ به تماشاگهِ ویرانیِ ما آمده‌اند..." "ملتی هستیم که هنوز خشنونت رو مردونگی، حماقت رو نجابت، شادی رو هرزگی، دزدی رو زندگی میدونیم؛ راه درازتری تا انسانیت داریم. و راه دراز تری تا آرامش و عشق." "مدرسه که میرفتیم، هربار که دفتر مشقمون رو جا می ذاشتیم معلممون میگفت: مواظب باش خودتو جا نذاری! ما می خندیدیم و فکر می کردیم نمیتونیم خودمونو جا بذاریم! بزرگ که شدیم بارها و بارها خودمونو جا گذاشتیم؛ توی یه کافه، توی یه خیابون، توی یه شعر..." " اگه سوال در زمینه کنکور تجربی داشتید بپرسید 📚🤍"