یه استوری م ذ ه ب ی گذاشتم ۴ صبح ریپلای کرده ای خوووداااا🥲🥲🥲😍😍😍 عکس اولی استوری خودمه دومی ریپلای سد احمدد🥲🥲🥲🥲به نظرتون واقعا از من خوشش میاد داره نخ میده ؟؟🥲🥲🥲
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
کاملا واضح و مبرهن داره نخ که چه عرض کنم طناب میده
هرگز با یک احمق بحث نکنید،تماشاگران ممکن است نتوانند تفاوت را تشخیص دهند.هیچ جنس مذکری به هیچ وجه نه توی تاپیک های من شرکت کنه ، نه منو ریپ بزنه ، نه بهم درخواست دوستی بده ❌
چیییی بگم بهشششش که تا تنووور داغههه نونو بچسبونممم که مخشوووو بزنممم؟🥲🥲🥲
هیچ کار نکن اون خوشش میاد ازت خودش سر صحبتشون باز میکنه 😂
هرگز با یک احمق بحث نکنید،تماشاگران ممکن است نتوانند تفاوت را تشخیص دهند.هیچ جنس مذکری به هیچ وجه نه توی تاپیک های من شرکت کنه ، نه منو ریپ بزنه ، نه بهم درخواست دوستی بده ❌
می شه یه صلوات برای درست شدن کارم و ازدواج مناسب برام بخونی؟ در حال جوانه زدن برای بار هزارم .همه چیز از ذهن شروع می شه و توانایی این رو داره تو رو در خودش حبست کنه البته برای رسیدن به چیزی که می خوای می تونی تنظیمش کنی . در تلاش برای ساختن من بهتر