2777
2789
عنوان

بعد از 9 ماه...

140 بازدید | 13 پست

ی اتفاقی برای من افتاده حدود 9 ماه پیش ک کل عواطفمو درگیر کرده بود

الان 9 ماه از اون اتفاق میگذره هنوز بهش فک میکنم ن اینکه اذیت بشم یا ناراحت بشم نه.

فقط خیلی بهش فک میکنم یک روز نشده ک بهش فکر نکنم نمیدونم واقعا چکار کنم دیگه تو فکرم نیاد  راهکاری دارین لطفا خسته شدم دیگه  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سرگرمی هاتو بیشتر کن. شرایط مالی داری.... جایی ثبت نام کن. 

بیرون پیاده روی کن. کتاب خوندن هم واقعا مؤثره........

زیبایی افکار زیبایی جهان است. یادبگیریم زیاد مطالعه کنیم و افراد خوب جامعه باشیم. طبیعت دوست باشیم و احترام بزاریم.

اگه جریان شکست عشقی هست بعدا که بری توی رابطه جدید فراموشت میشه کم کم 

در روز ذهنتو مشغول کارای جدید و مفید کن 

مثلا زیاد ورزش کن ، کار کن یا درس بخون 

با فنجانی چای هم میتوان مست شد! اگر اویی که باید باشد، باشد💜
اگه جریان شکست عشقی هست بعدا که بری توی رابطه جدید فراموشت میشه کم کم  در روز ذهنتو مشغول کارا ...

درس میخونم چون کنکور دارم و ذهنم واقعا فرار شده از رو کتاب سر همین قضیه بخاطر همین نمیخام بهش فک کنم داره ب درسم لطمه میزنه

وقتی میاد تو ذهنت سعی کن ب چیزای دیگ فکر کنی

خدامنو خیلی دوسداره 💕من خیلی خوشبختمممم💖 به همه آرزوهام رسیدممممممممممم💕 اللهم صل علی محمد وآل محمد وعجل فرجهم💚برا خوشبختیم صلوات گفتی بگو منم برات بگم تو تاپیکم واسه ازدواج وعاقبت بخیر و  رفتگان و... ختم میگیرم اسمت رو بگو به نیتت بخونم 💋التماس دعا مهربونای من💕💓لطفا تاپیکایی که مال ختم نیست رو برام گزارش بزن پاک شن مرسیییی

درس میخونم چون کنکور دارم و ذهنم واقعا فرار شده از رو کتاب سر همین قضیه بخاطر همین نمیخام بهش فک کنم ...

آدم وقتی توی خونه درس میخونه همش فکرش پرت چیزای دیگس 

یه تکنیک هست البته 

اینکه موقع شروع کارات به خودت بگی آخر شب یا زمانی که درسم تموم شد حسابی به این موضوع فکر میکنم

الان فقط تایم درسه

درس رو توی یه مکان مشخص از اتاقت بخون ، یه مکان داشته باش فقط برای درس خوندن

با فنجانی چای هم میتوان مست شد! اگر اویی که باید باشد، باشد💜