2777
2789
عنوان

اختلال پیکا

296 بازدید | 7 پست

کیا اختلال پیکا دارند ؟؟؟ اختلال پیکا یعنی تمایل به هرزه خواری 

من خیلی بوی بنزین رو دوست دارم دست خودم نیست میخوام بخورمش ولی کشنده است چیکار کنم یادم میفته اعصابم خورد میشه 🫤🫤🫤

فقط این نیست ها بوی چسب ، لاک ، عود و....

ولی بنزین رو مخمه 😐😐😐

مسخره نکنین لطفا 

به نام خدای رنگین کمان ...🖤 ، دختری از دیار آذربایجان❤️ ، جر و بحث کردن با بعضیا مثل اینکه بخوای روی چرتکه ویندوز ۱۰ نصب کنی 😏 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم بوی اینایی ک گفتی دوس دارم ولی خوردنش رو نه 

منم قبلا فقط دوست داشتن بود ، الان شدید شده 😐

به نام خدای رنگین کمان ...🖤 ، دختری از دیار آذربایجان❤️ ، جر و بحث کردن با بعضیا مثل اینکه بخوای روی چرتکه ویندوز ۱۰ نصب کنی 😏 

فقط دوست داشتم پاکن و مداد شمعی خوردنی بود. اگه شدیده به متخصص مراجعه کن. برای من خیلی بد نیست‌

ای خدا یادم میفته دیوونه میشم 💔💔

ای خدا یادم میفته دیوونه میشم 💔💔

عزیزم باید بری دکتر احتمالأ شدید کم خونی 

فقط 9 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
دعا کنید منم مامان بشم💜🥲 «« این امضا توی تاریخ۱۴۰۲/۹/۱۶ برای همیشه و به اذن خدا تغییر کرد»»ومن به لطف خدا باردار شدم😭😭😭 ... از خدای مهربونم می‌خوام دامن همه ی منتظرا رو سبز کنه 🥺🌱✨میشه برای شنیدن صدای قلب نی نی شیطونم و سالم بودنش دعا کنی ؟؟🥺💜✨ توی تاریخ ۱۰/۸صدای قلب نازشو شنیدم برای همه این لحظه رو می‌خوام 😍♥️🌿 تاریخ ۱۱/۱۲رفتم سونو آن تی یه پسمل شیطون بودو همه چیز عالی بود ♥️😍🤍
عزیزم باید بری دکتر احتمالأ شدید کم خونی 

مرسی ❤️❤️