2777
2789
عنوان

افسردگی پسرعموم

226 بازدید | 8 پست

دوستان پسرعموم عاشق یکی از دخترای فامیل شده بود دختره چهارسال ازش بزرگتر بود و فرهنگیان درس میخوند این خیلی عجیب عاشقش بود یعنی چی  بگم دیوانه وار 

دختره بهونه میکردم میگفت سنم ازت بیشتره این زیر بار نمیرفت خلاصه انقدر گیر داد رفت اومد از دروپنجره هم براش فرقی نمیکرد هرکسی رو هم واسطه میکرد خلاصه تونست یه نامزدی مختصری بگیره ولی عقد نکرده بود فقط نشون 

خلاصه یه سال بعدش دختره چراغ خاموش با یکی دیگه ازدواج کرد این میره دعوا میگره مثل اینکه زدنش فرستادن رد کارش 

یه چندسالی از اون جریان‌ گذشته خبر دار شدم از یکی دیگه خوشش اومده  عکسشو بهم نشون داد یعنی کپ دختر قبلیه بود بهش گفتم اینکه شبیه فلانیه گفت خب که چی گفتم چون شبیه اونه ازش خوشت میاد؟ یهو رفت تو فکر  هیچی نگفت

خلاصه بعد چند هفته دیدمش گفتم چیکار کردی گفت هیچی بیخیالش شدم گفتم چرا گفت تو راست میگی دلیل نمیشه چون شبیه فلانیه برم سراغش بهش پیشنهاد بدم این دلیل درستی نیست 

اون دختره الان یه دختره یه سالو نیمه داره ولی این هنوز نتونسته فراموشش کنه 

این پسرعموی احمق ماهم تو خونه افتاده بی هدف اینه دق پدرومادرش شده

واقعا این پسرا موجودات عجیبین عاشق که میشن که نمیتونن فراموشش کنن

شما چه راه حلی برای این شرایط دارین

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

نمی دونم چرا نمی تونم عشق پسرا رو باور کنم تو زندگیم همسرم خیلی دوستم داره تو عمل هم ثابت کرده 

ولی وقتی یه حرفی بشه حس می کنم اون عشق علاقه دیگه وجود ندارد 

قبلا هم یه آقایی بود مثل پسر عمه شما تا همین چند وقت قبلم پیغام می داد به این اون که از من نمی گذاره من هیچ قوای بهش ندادم منظور حرفم اینه که حتی اونم که می‌گفت منو فراموش نمی کنه می‌شست پیش بقیه نفرینم میکرد کسی که یکی رو دوست داره نفرینش می‌کنه گناه من این بود هیچ وقت دوستش نداشتم 

ادمی که انقد افراطیه به دختره ام میرسید یه جا دیگه مشکل درست میکرد. تو حرصش و نخور

اتفاقا خودشم میگه کارای احمقانه زیاد کرده و میگه شاید دختره حق داشته