2777
2789

عزیزان توجه کنید یه نوازد انتخاب نمیکنه تو کدوم خانواده دنیا بیاد ..شما خیلی شانسی تو خانواده ای دنیا اومدین که امکان درس خوندن و آزادی تو انتخاب همسر بهتون دادن ..میتونستین تو خانواده ای دنیا بیایین که مال یه شهر دور افتاده باشه..پدر و مادرمعتاد باشن ...یا خانواده ای که تو ازدواج نظر دختر رو نمی پرسن 

بیشمار دختر خوب و بالیاقت وجود داره که به خوش شانسی شما نیست 

از اون طرف تو انتخاب شریک زندگی که اینهمه مغرورتون کرده و فک میکنید بخاطر انتخاب عاقلانه خودتون بوده و بقیه لابد تقصیره خودشونه که تو ازدواج شکست خوردن  هم تا قسمت زیادی  شانس آوردین و دست آورد تلاش و زحمت خودتون  نیست .. 

چون شانسکی خانواده خوب داشتین تو جمع های خوب قرار گرفتین و موقعیت های خوب برای ازدواجتون هم پیش اومده 

چون شانسکی تو خانواده خوب بودین با اعتماد به نفس رشد کردین و تونستین انتخاب آگاهانه ای داشته باشین

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بیشمار دختر خوب و با لیاقت وجود دارن که تو خانواده معتاد یا با اعتقادات خاص یا شهرا و روستاهای کم برخوردار  دنیا اومدن و بنا به شرایطشون خواستگاراشونم از همون محیط هست .یا محکومن از همونا انتخاب کنن...البته بازم خوش شانسن که میتونن از اونا هم انتخاب کنن ..چون دخترای زیادی هم هستن حتی نمیتونن انتخاب کنن و به زور یا تحت فشار (فشار فقط کتک نیست) چاره ای ندارن جز ازدواج کردن 

پس عزیزانم دنیا فقط تا نوک بینی شما و فامیلای شما و همسایه های شما نیست .دنیا فقط کلان شهر شما نیست 

وقتی چیزی رو اطرافتون  ندیدین دلیل بر وجود نداشتنش نیست ..وقتی گذرتون به دادگاه نیوفتاده فک نکنید همه چی گل و بلبله و هر وقت خواستین جهازتونو بچه تونو میدن بهتون مهریه هم بهتون میدن و خونه هم به نامتون میکنن میگن بفرمایین طلاق بگیرین...

چون شانسکی خانواده خوب داشتین تو جمع های خوب قرار گرفتین و موقعیت های خوب برای ازدواجتون هم پیش اومد ...

تو هیچ وقت از سایت نرو 

از این همه شعور خوشم اومد👌

دخالت کردن توی زندگی دیگران و قضاوت کردنشون کار انسان های بی ملاحظه و بی فرهنگه...چه تو مسائل بچه آوردن باشه چه ازدواج چه شغل چه هر چی...انسان های عاقل فرهنگ سازی می‌کنند،تبلیغ می‌کنند،آگاه سازی می‌کنند!زندگی شخصی با زندگی اجتماعی فرق میکنه...زندگی شخصی چیزیه که بین خودت و خانوادته و زندکی اجتماعی چیزیه که تو برای جامعه به اشتراک میذاری.پس انقدر نگید به خودم مربوطه به خودم مربوطه حتی طرز صحبت کردن شما توی خیابون به بقیه مربوطه...فقط انسان های بی تمدن جامعه رو برای خودشون میدونن یه انسان متمدن آرامش جامعه رو بهم نمیریزه.ریشه فلسفه اعتقادات از چهارچوب ها گرفته میشه یا حتی میشه به پوشش تشبیهش کرد...و یک انسان بی لباس عریان خطاب میشه نه پوشش متفاوت.کسی که به بد دهنی اعتقاد داره اعتقاد نیست بی اعتقادیه.پس هر اعتقادی قابل احترامه ولی بی اعتقادی ارزشی نداره پس پایبندی به بی اعتقادی طنزی بیش نیست.انتقادپذیر بودن خوبه ولی انتقاد یه انسان عاقل و بالغ رو می‌پذیرم.به نظر و رفتار انسان ها نگاه نکن نصفشون دلیل کارهاشون رو نمیدونن اگر میخوای راه درست رو بری دنبال حقیقت برو.

وظیفه  قانون اینه که نیازهای همه سطوح جامعه رو بر اورده کنه ..هم اون دختری که مجبور شده با آدم بد وصلت کنه هم شمای خوش شانس رو .

قانون خوب قانونیه که موقع نوشتنش به بدبینانه ترین حالتا توجه کنه 

اگه قانونم مثل شما قرار باشه بگه نه بابا کی دلش میاد زنشو کتک بزنه ...کی میاد بگه زن من درس نخونه...دیگه کی میاد سر دخترشو بخاطر دوست پسر ببره...کی میاد بچه رو از مادر جدا کنه وضعیت چطوری میشه؟؟

عزیزم مهریه نداشته باشی حقت از زندگی که جمع کردی هم بعد از فوت شوهرت از بچت و پدر شوهرت کمتره

توی قانون برای بچت فقط مثل پرستاری و هیچ حقی نداری روش ..

تو ازدواج چه قبول کنی چه نکنی تو بعنوان یه زن هیچ حقی نداری بجز مهریه ..که اونم هزاران راه هست ندن..و اغلب نمیدن ...البته اگه امثال شما بزارن دخترا مهریه بزنن

من بدبین یا شکست خورده در ازدواج نیستم  شما زیادی تو خواب هستین و فقط خودتونو میبینید

ادم واقع بینی هستی 

دخالت کردن توی زندگی دیگران و قضاوت کردنشون کار انسان های بی ملاحظه و بی فرهنگه...چه تو مسائل بچه آوردن باشه چه ازدواج چه شغل چه هر چی...انسان های عاقل فرهنگ سازی می‌کنند،تبلیغ می‌کنند،آگاه سازی می‌کنند!زندگی شخصی با زندگی اجتماعی فرق میکنه...زندگی شخصی چیزیه که بین خودت و خانوادته و زندکی اجتماعی چیزیه که تو برای جامعه به اشتراک میذاری.پس انقدر نگید به خودم مربوطه به خودم مربوطه حتی طرز صحبت کردن شما توی خیابون به بقیه مربوطه...فقط انسان های بی تمدن جامعه رو برای خودشون میدونن یه انسان متمدن آرامش جامعه رو بهم نمیریزه.ریشه فلسفه اعتقادات از چهارچوب ها گرفته میشه یا حتی میشه به پوشش تشبیهش کرد...و یک انسان بی لباس عریان خطاب میشه نه پوشش متفاوت.کسی که به بد دهنی اعتقاد داره اعتقاد نیست بی اعتقادیه.پس هر اعتقادی قابل احترامه ولی بی اعتقادی ارزشی نداره پس پایبندی به بی اعتقادی طنزی بیش نیست.انتقادپذیر بودن خوبه ولی انتقاد یه انسان عاقل و بالغ رو می‌پذیرم.به نظر و رفتار انسان ها نگاه نکن نصفشون دلیل کارهاشون رو نمیدونن اگر میخوای راه درست رو بری دنبال حقیقت برو.

خیلی عالی بود حرفات موافقم با همشون 👍👍👍

مولانا میگه که :یک روز میرسه گلهایی که گفتی باز نمیشه، باز میشن..غمی که گفتی هرگز نمیره، میره...زمانی که گفتی نمیگذره، میگذره...زندگی یه رازه که …اول شکر، بعد صبر و در آخر باید باور کرد