2777
2789

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

شهرستانی خودشم بکشه  باز شهرستانیه    حالا هول ینی چی؟؟؟خخخخخخخ

خب مگه شهرستانی بودن بده که خودشم بکشه باز شهرستانیه؟؟

من هیچ وقت فرق شهرستان و تهران و نفهمیدم تو چیه 

جز اینکه تهران پایتخته😉

(👰‍♀💍)از کاربران نی نی سایت درس های زیادی گرفتم یاد گرفتم طرز فکر همه انسان ها شبیه من نیست و همه آدمها با اعتقادات خودشان زندگی کنند پس از هرکسی انتظار هر‌گونه رفتاری را داشته باشم❤️به هیچکس اعتماد نکنم شاید متشخص ترین افراد فیکی بیش نباشند❤️احترامم نسبت به افراد را به شعورشان گره بزنم❤️بیش از حد با کسی بحث نکنم چون آرامش خودم از بین خواهد رفت❤️آدمهای بی ادب و عقده ایی را درک کنم شاید گذشته تلخی آنها را به اینجا رسانده❤️

خب مگه شهرستانی بودن بده که خودشم بکشه باز شهرستانیه؟؟ من هیچ وقت فرق شهرستان و تهران و نفهمیدم تو ...

من نگفتم مشکل داره ک  تهران  کلا با کل شهرای ایران بخاطرپایتخت بودنش باید متفاوت باشه   شهرستانی خودشم بکشه باز شهرستانیه برمیگرده ب خیلی وقت پیشا ک بهترین تیپ واستایلم بزنی وداشته باشی بری تهران با دوکلمه حرف زدن مشخص میکنی ک اینجایی نیستی  

من نگفتم مشکل داره ک  تهران  کلا با کل شهرای ایران بخاطرپایتخت بودنش باید متفاوت باشه &nbs ...

الان دیگه قدیما نیست

الان همه چی عوض شده با وجود اینترنت و فضای مجازی دیگه همه شبیه هم شدیم

شما تهرانی نیستی خبر نداری ولی حالا حتی روستا های دور افتاده هم بروزن و تو حرفاشون از واژه های انگلیسی استفاده میکنن

من خودم شهرستانیم همیشه هم میگم شهرستانی ام هرگزم خودمو نمیکشم شهرستانی نباشم

ولی الان همه چی عوض شده

همون کارایی که تهرانیا میکنن و آدمای شهرستانم انجام میدم

(👰‍♀💍)از کاربران نی نی سایت درس های زیادی گرفتم یاد گرفتم طرز فکر همه انسان ها شبیه من نیست و همه آدمها با اعتقادات خودشان زندگی کنند پس از هرکسی انتظار هر‌گونه رفتاری را داشته باشم❤️به هیچکس اعتماد نکنم شاید متشخص ترین افراد فیکی بیش نباشند❤️احترامم نسبت به افراد را به شعورشان گره بزنم❤️بیش از حد با کسی بحث نکنم چون آرامش خودم از بین خواهد رفت❤️آدمهای بی ادب و عقده ایی را درک کنم شاید گذشته تلخی آنها را به اینجا رسانده❤️

الان دیگه قدیما نیست الان همه چی عوض شده با وجود اینترنت و فضای مجازی دیگه همه شبیه هم شدیم شما ته ...

عزیزم من گفتم شهرستانی خودشومیکشه تا شهرستانی نباشه؟؟؟؟؟؟؟ اینترنت هیچیو درست نمیکنه  فرق بین تهران و جاهای دیگه یا شهرای دیگه نت نیس   شما پست منو احتمالا بدخوندین  منم جا نزدم ک نگم شهرستانی نیستم 

عزیزم من گفتم شهرستانی خودشومیکشه تا شهرستانی نباشه؟؟؟؟؟؟؟ اینترنت هیچیو درست نمیکنه  فرق بین ت ...

من منظورم چیز دیگه بود گل شما جور دیگه تفسیرش کردی

ولی قبول کن همه چی عوض شده🙏🌹

من منظورم چیز دیگه بود گل شما جور دیگه تفسیرش کردی ولی قبول کن همه چی عوض شده🙏🌹

شک نکن صد درصد    بازم میگم من میخاسم ازشهرستانی بودنم فرارکنم ده بار پست نمیکردم همدان  همدان دونفر خخ