2777
2789

ما قراره بریم شمال ازونطرف یه شبم تهران میمونیم قراره سوییت بگیریم بعد من همش فکرای منفی میکنم شنیدم میگن اگه از سایت های جاجیگا و اتاقک و... اجاره کنیم معتبره واقعا درسته؟

اونجوری نگا نکن ها...کاربر جدید نیستم...😊😊....خب حالا اول یه صلوات برام بفرستید 🙏🙏🙏بعد یه قری به کمر بدید حالتون جا بیاد💃💃💃افرین حالا صاف سرجاتون بشینید😎😎😎

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اره 

من از هومسا هم گرفتم 

اگر ایران بجز ویرانسرا نیست/من این ویرانسرا را دوست دارم.اگر تاریخ ما افسانه رنگ است/من این افسانه‌ها را دوست دارم.نوای نای ما گر جانگداز است/من این نای و نوا را دوست دارم.اگر آب و هوایش دلنشین نیست/من این آب و هوا را دوست دارم.به شوق خار صحراهای خشکش/من این فرسوده پا را دوست دارم‌من این دلکش زمین را خواهم از جان/ من این روشن سما را دوست دارم.اگر بر من ز ایرانی رود زور/من این زور آزما را دوست دارم.اگر آلوده دامانید، اگر پاک/من، ای مردم، شما را دوست دارم

ما شمال یه ویلا اجاره کردیم آخر سر ک داشتیم حساب میکردیم نامزدم با شوخی گفت میخاستیم بپیچونیمت صاحب سوییت گفت من دوربین دارم داخل منزل هرکس خواست جاده خاکی بزنه تهدیدش میکنم

از چ لحاظ اعتماد نکنیم؟ ما همیشه میگیریم اتفاقی هم نیفتاده تا الان خداروشکر

من از نظر امنیت میگم

اونجوری نگا نکن ها...کاربر جدید نیستم...😊😊....خب حالا اول یه صلوات برام بفرستید 🙏🙏🙏بعد یه قری به کمر بدید حالتون جا بیاد💃💃💃افرین حالا صاف سرجاتون بشینید😎😎😎
ما شمال یه ویلا اجاره کردیم آخر سر ک داشتیم حساب میکردیم نامزدم با شوخی گفت میخاستیم بپیچونیمت صاحب ...

والا اونا کاری نداشته باشن با ما ،ما جاده خاکی نمیزنیم

ما شمال یه ویلا اجاره کردیم آخر سر ک داشتیم حساب میکردیم نامزدم با شوخی گفت میخاستیم بپیچونیمت صاحب ...

وااااا چقدر کثافت بوده کارت شناسایی اینا گرو نگهداره این بی‌ناموس بازیا چیه درمیارن

"همیشه عشق باشد...همیشه برکت"پرواز650🧡
من همش میترسم تو سوییتا دوربین کارگذاشته باشن هرلحظه ماروببینن

خب ببینن😂😂😂دیگه ادم وقتی با شوهرشه نباس ترسید