2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

تا ۱ سال طبیعیه هسمرت ببر ازمایش اسپرم بده اگ ضعیفه اونم تقویت کن

من دوتا بچه دارم یکی کلاس سوم یکی اول اگه مشکل داشتیم اون دوتا هم نداشتم 

من کلا پریود نمیشم مگر با دارو و قرص سر بچه دومم همین شد تا 4 ماه نمیدونستم باردارم 

پیام قبلیم رو بخون میدونم مشکل خاص نداره شاید کمی ضعیف باشه که شروع کردم چیزای مقوی بهش دادن 

این دلیل نمیشه گلم چون 2 بار شدی مشکلی نداره ممکنه با افزایش سن واریکوسل داشته باشه یا اسپرم ها ضعیف شده باشن بهتره که یه ازمایش بده

اونارو چجور باردار شدی؟؟؟ اونموقع هم تنبلی داشتی؟؟؟ تنبلیت شدیده؟؟؟

من کلا پریود نمیشم مگر با قرص و دارو سر اونا هم اصلا دارو نخوردم پریودم منظم بشه سونو هم دادم گفت مشکلی نداری من از مجردی اینطوریم ذات بدنم همینه بارداری اونا اصلا سخت نبود اصلا درگیر نبودم بچه اولم بعد 3،4 ماه اقدام گرفت بچه دومم رو کلا 4 ماه باردار بودم خبر نداشتم یهو فهمیدم الان رفتم سونو برای اقدام بهم گفت تنبلی داری 7 ماه اقدام خبری نیست

این دلیل نمیشه گلم چون 2 بار شدی مشکلی نداره ممکنه با افزایش سن واریکوسل داشته باشه یا اسپرم ها ضعیف ...

چجوری من این مرد و راضی کنم بره دکتر اهلش نیست اصلا، نمیدونی همینجوری برای تقویت چی بدم بهش

من کلا پریود نمیشم مگر با قرص و دارو سر اونا هم اصلا دارو نخوردم پریودم منظم بشه سونو هم دادم گفت مش ...

اوناهم پس تنبلی داشتی 

اشکال نداره یه مدت که وقفه بیفته از زایمانت اینجوری میشه دختر خالم چندسال اقدام بود نمیگرفت 

انشاالله به زودی باردار بشی 

اوناهم پس تنبلی داشتی  اشکال نداره یه مدت که وقفه بیفته از زایمانت اینجوری میشه دختر خالم چندس ...

عه تنبلی داشتم پس چرا سریع بدون دردسر گرفت 

بچه دومم 7 سالشه 7 سال وقفه افتاده تازه اقدام کردم

چجوری من این مرد و راضی کنم بره دکتر اهلش نیست اصلا، نمیدونی همینجوری برای تقویت چی بدم بهش

خودت برو ازمایشگاه ظرف بگیر تو خونه نمونه بگیر تا 15 دقیقه برسون ازمایشگاه تحویل بده ببین جوابش چطوره بعد میتونی داروهای تقویتی براش بگیری چون اسپرم ایتم های زیادی داره مورفولوزی / موتیلیتی / حرکت پیشرونده . خودت همینجوری نمیتونی داروهای تقویتی براش بگیری باید زیر نظر پزشک باشه . داروهاش هم ویتامین E 400 . مکس من . پنتوکسی فیلین و 000 اینا هس . قبلا سابقه واریکوسل نداشته ؟ 

عه تنبلی داشتم پس چرا سریع بدون دردسر گرفت  بچه دومم 7 سالشه 7 سال وقفه افتاده تازه اقدام کردم

اره عزیزم وقتی پریود نشی و با دارو بشی صددرصد تنبلی داره تخمدان چون عادی نیست !! 

ربطی نداره خیلیا با تنبلی زود هم میگیره بستگی به درجش داره شاید اونموقع خیلی تخمدانت تنبل نبوده الان شاید شدتشون بیشتر شده

خب پس بکم زمان میبره مدت طولانی از بارداریت میگذره