2777
2789
عنوان

نماز شب خونا بیان لطفا سوال دارم

113 بازدید | 13 پست

قنوت نماز وتر  ۴۰مومن رو نام میبرید  عربی یافارسی میگید

یا اینکه  

۴۰بار

ذکر ” اَللّهُمَّ اِغْفِر لِلْمومِنینَ وَ اَلْمومِناتْ وَ اَلْمُسلِمینَ وَ اَلْمُسلِماتْ” میگید

التیام یافتن خیلی سخته وقتی کودک درونت عشق می خواد،نوجوان درونت انتقام می خوادوچیزی که الان هستی فقط آرامش می خواد

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من یک بار میگم اللهم اغفر لِ بعد ۴۰ تا اسمی که مشخص کردم رو میگم ، آخرش هم میگم اللهم اغفر المومنین و المومنات والمسلمین و المسلمات

خدا یه چیزی میدونست که تو رو بهم داد پسرم ❤️ مرهم همه زخم هام شدی 

من بعضی وقتا هیچکدوم نمیگم کلا وتر‌ رو زیاد طول نمیدم.مامانم میگ ...فرقی نمیکنه ...من نماز مستحبی رو با خدا فارسی حرف‌میزنم..عربی هم دعا میخونم...ولی هم میتونی فارسی اسم ببری..

دعا میکنی بش برسم؟ خیلی سختی کشیدم بخاطرش..یه صلوات برام بفرس  امام حسین تورو ب رقیه ات تا محرم حاجتمو بده دارم جون میدم😭😭😭دعا کن اگ ازدواج کرد هیچوقت اون روز منی نباشه تو این دنیا .چون مجبورم با خنده و شادی برم عروسیش نمیشه نرم ...خیلی بده دعام کن .خدایا امام زمان معجزه کنین برام😓.امام رضااااا تورو ب خدا کمکم کن دست تو دستش بیام حرمت.خدایا توروخدا. شهادت امام رضا مینویسم اینجا امید‌ارم سال دیگ اینموقع تو خونمون باشیم بهش رسیده باشم در حال درست کردن نذری، یا امام رضا تورو ب جوادت 🥺🥺 دعام کنین توروخدا فقط اینجوری ب خدا بگین ک خدا منو عشقمو قسمت هم کنه. دیگ توان ندارم 

من امشب خوندم ذکر گفتم منم دعا کن

قبول باشه محتاج دعای شمام 

التیام یافتن خیلی سخته وقتی کودک درونت عشق می خواد،نوجوان درونت انتقام می خوادوچیزی که الان هستی فقط آرامش می خواد

ممنون از همگی طاعات وعبادات همگی قبول حق، التماس دعا

سلام نماز روزه هاتون قبول حق توی قنوت نماز مستحبی میشه به فارسی یا عربی فرقی نمی کنه اسم ببری مثلا بگی خدایا بیامرز و ببخش پدرم را یا یه اسم بگی زنده باشه یا فوت شده باشه فرقی نمیکنه یا اینکه بگی اللهم اغفر لنازنین و در آخر هم اللهم اغفر المومنین تا اخر رو بگو منم دعا کن عزیزم اسمم منیژه هست خیلی محتاج دعای دوستان هستم منم دعاتون میکنم ممنون التماس دعا حاجت روا بشید همگی 

مهم نیست مشکلات بزرگ باشن خدا بزرگتره من به خدا اعتماد دارم 🤗😇💖

سلام نماز روزه هاتون قبول حق توی قنوت نماز مستحبی میشه به فارسی یا عربی فرقی نمی کنه اسم ببری مثلا ب ...

ممنونم طاعات وعبادات قبول حق محتاج دعا

حاجتتون برآورده به خیر بشه الهی 🤲🤲🤲🥰

برقرارباشین❤