2777
2789
عنوان

همين الان ك شما راحت توي خونه دراز كشيدين

| مشاهده متن کامل بحث + 3306 بازدید | 25 پست

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

ان شاءالله شفای همه بیماران ...سخته همه چی سخته اینروزا خدایا دل خوش و سلامتیو نصیب همه بندگانت بکن

《یاالله》مرادرقلب کسی سنگین قرارمده وبعدازمرگم کسی رابرایم قراربده که دردعاهایش اسمم راازیادنبرد.🤲🏼                خداوندارزق ماراازجایی مقررکن که لقمه هایمان مجبورمان نکنندچشم برروی حق ببندیم.

سلام توی اون تاپیک پربازدید گفتید میخواید باقیات صالحات داشته باشید اومدم جواب بدم قفل بود میخواستم پیشنهاد بدم اگر در توانتونه مدرسه بسازید این کشور مدرسه خیلی کم داره کسی هم زیاد مدرسه سازی نمیکنه بیشتر حسینیه و مسجد ساخته میشه اگر توانتون بود البته خیلی کار زیادیه چون جامعه رو از جهل نجات میده من اگر روزی خدا بهم پول زیادی بده نذز کردم تا میتونم مدرسه بسازم طفلک بچه ها دوشیفت و تو کلاسای شلوغ مدرسه نرن 

😍آه باران باران    شیشه پنجره را باران شست    از دل من اما چه کسی یاد تو را خواهد شست؟؟😍