2777
2789

یکی از اقواممون پسر خواهرشو که ۲۹ سالشه و آتش نشانه معرفی کردن .من ایشونو ندیدم تاحالا ولی خواهرم قبلا تو یکی از مراسمای ختم دیدنش و میگن پسر خوبی بنظر میرسید

راستش من بخاطر خطرو سختیای این شغل یکم میترسم و دوبه شکم که باهاشون آشنا شم یانه🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️

تو اطرافیانتون همچین موردی یا حتی خودتون بوده؟؟؟

ممنون میشم راهنماییم کنید🙏🙏🙏🙏🌹🌹🌹🌹🌹

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من یه مورد میشناسم آتش‌نشانه

دو روز خونه س یه روز شیفت

خودش می گفت شغل ما اونقد که مردم ازش می ترسن ترسناک نیست چون خیلی ایمنی رو رعایت می کنیم

ای دختر صحرا .... نیلوفر🪷  هم سایتی عزیز اگه نظرم کمکت کرد برای حاجت دلم دعا کن بگو خدایا نیلوفر خیلی محتاج نگاهته ممنونم😘🩷🪷

همسرم اتشنشانه

عزیزم شما زندگیتون سخت نیس؟فشارو استرس کار رو زندگی زناشوییتون تاثیر نذاشته؟احساس میکنم خیلی استرس و تنش بالایی تحمل میکنن خانواده هاشون دائم باید تو نگرانی باشن