2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بله میشه و ی نفس راحت میکشی ولی خیلی تلاش و دوندگی داره براتپن

عزیزم تا اینجا اومدی 🥲میشه در مورد ازدواج خودمم یه چیزی بگی ؟ 🙃😙

قبل باز کردن روزه ام برات دعا می‌کنم 🌱مرسی که جواب مو دادی 

عزیزم تا اینجا اومدی 🥲میشه در مورد ازدواج خودمم یه چیزی بگی ؟ 🙃😙 قبل باز کردن روزه ام برات دعا م ...

ببین جداازاین حس بهت ی چی میگم بشین درست وبا عقلت فکرکن.من خودم ۳ ۴ ماه دوس بودم باشوهرم و هم محله ای بودیم خونوادشون خوبن ولی انقد مادرشوهرم ازمن بد گفته بود ب شوهزم کلا دعوا بوذ و ازچشم هم افتادیم و متاسفانه شوهرم ب حرف مادرشه و من ت. ۱ سال عقد ۶ ۷ تا تارموم سفیدشدن انقد غصه خوزدم.

ببین ادم مستقل و رفیق باز نباشه و مشروب اینا نخوره

بیشتر باهاش وقت بگذرون ببین ادم جوگیری هس یا شکاک هس یا ن 

ببین چقد راجب اینده صحبت میکنه و جدیه 

مسخره اس و همه چیو سرسری میگیره یا ن

بیشترسعی کن ببینی چطور ادمیه باب دلت هس یا ن 

اگ اونجور ک تو دوس ذاری باشه مطمعن باش حس دوس داشتنه بعدا ب وجود میاد خودش

من خودم عاشقش بودم ولی رفته رفته انقد بدقولی کرد و رفیق بازی و هرشب مست اومدخونه از چشمم افتاد

ببین جداازاین حس بهت ی چی میگم بشین درست وبا عقلت فکرکن.من خودم ۳ ۴ ماه دوس بودم باشوهرم و هم محله ا ...

اصلا کسی وجود نداره 🥲🫠یه خواستگار دو ماه پیش داشتم که یه مدت صحبت کردیم خیلی شک داشتم بهمش زدم 

اصلا کسی وجود نداره 🥲🫠یه خواستگار دو ماه پیش داشتم که یه مدت صحبت کردیم خیلی شک داشتم بهمش زدم&nbs ...

ایشالا ک خیره مطمعن باش اونی ک قسمتت باشه همچین قبولش میکنید خودتم میمونی ک چیشد یهو زنش شدی

تا مردادهستی اوایلش درامذت کمه بایدصبر کنی

یعنی تیر میشم؟ یا از الان تا تیرماه،هرماه احتمالش هست؟ وب

لی مرداد باردارم؟

بنطرت انلاین شاپ ارایش و وسایل گوگولی ارایشی خوبه یا وسیله اشمزخونه مثل نم گیر، وسیله تزیینی اشپزخونه و طبقاات یخچال و اینا؟

یعنی تیر میشم؟ یا از الان تا تیرماه،هرماه احتمالش هست؟ وب لی مرداد باردارم؟ بنطرت انلاین شاپ ارایش ...

تامرداد میشی

ن لوازم ارایشی شانس کمتره برو سراغ چیزایی ک اگرم طول کشید تا راه بیفتی خراب نشن