بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
اخ اخ گفتيا من دو سال پيش خوردم زمين دنبالچم خيلي خم شده بود رفتم دكتر گف نميشه كاريش كرد تا چن ماه درد داره مداوم بعد چن ماه خوب ميشه ولي ميگيره با بد نشستن يا كار سنگين كردن گف بالشتكاي گرد بگير بشين روش زياد دردت نياد يكسال گذشت رفتم پيش شكسته بند درست كرد جا انداخت خيلي درد بديه
اگه فقط خود دنبالچه درد داره پيش ارتوپد بريد وبعد حتما فيزيوتراپي بايد بريد مشخص بشه ايا نقطه ماشه اي تو عضلات باسن داريد يا نهواگه لازم شد بهتون توصيه ميكنن رو تيوپ بشينيدوزنتونم پايين بياريد
امکان داره اضافه وزن تاثیر داشته باشه چون چاق شدم
آخرین استخون ستون فقرات که خیلی ببخشید بینه دوتا باسن هست اون درد داره
اخ اخ گفتيا من دو سال پيش خوردم زمين دنبالچم خيلي خم شده بود رفتم دكتر گف نميشه كاريش كرد تا چن ماه درد داره مداوم بعد چن ماه خوب ميشه ولي ميگيره با بد نشستن يا كار سنگين كردن گف بالشتكاي گرد بگير بشين روش زياد دردت نياد يكسال گذشت رفتم پيش شكسته بند درست كرد جا انداخت خيلي درد بديه
آخی اره لامصب بد دردیه
شما خوردی زمین دلیلشو میدونستی باز ولی من یه شب خوابیدم صبح بیدار شدم دیدم اینطوری شده