2777
2789
عنوان

این مانتو رو خریدم پشیمونم

| مشاهده متن کامل بحث + 661 بازدید | 35 پست

چرا پشیمون. چند گرفتی؟ بنظرم ک قشنگه مبارکت باشه

برای شاد بودن منتظر جمعه نباش ، منتظر تابستان نباش ، منتظر کسی ک دوستت داشته باشد نباش ، شادی وقتی بدست میاد ک منتظر اتفاقی نباشی ................................... بهترین انتقام از کسی ک آزارت داده اینکه ک در نبودنش شاد باشی

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چرا پشیمون. چند گرفتی؟ بنظرم ک قشنگه مبارکت باشه

۹۸۰.میگن واسه بیرون رفتن نمیشه پوشید

بزرگترین مصیبت برای یک انسان این است که:نه سوادِ حرف زدن داشته باشد،نه شعورِ لازم برای خاموش ماندن ...
بنظرم تو تن نگیناش زیاد تو چشم نیس ساده طوره خوبه

موقع پرو خیلی خوشم اومد اومدم خونه پشیمون شدم

بزرگترین مصیبت برای یک انسان این است که:نه سوادِ حرف زدن داشته باشد،نه شعورِ لازم برای خاموش ماندن ...
۹۸۰.میگن واسه بیرون رفتن نمیشه پوشید

خوب گرفتی 

ب خوشی ازش استفاده کنی منکه دوسش داشتم.

شما هم خوشت اومده خریدی

بپوش چندوقت بعد چند ماه برو یکی جدید بگیر

با سفید ست کنی خیلی زیبا میشه

برای شاد بودن منتظر جمعه نباش ، منتظر تابستان نباش ، منتظر کسی ک دوستت داشته باشد نباش ، شادی وقتی بدست میاد ک منتظر اتفاقی نباشی ................................... بهترین انتقام از کسی ک آزارت داده اینکه ک در نبودنش شاد باشی
قشنگه مبارکت باشه بپوش بره عزیزم با سفید ست کن قشنگه اگه دیدی بعد مدتی نگین استینش افتاد همه رو ...

مرسی از نظرت