2777
2789
عنوان

من یه مادرم

79 بازدید | 5 پست

اینو میزنم مخصوص مامانای ک کم اوردن خسته شدن کلافه ان

اگ ت یه مامان پر انرژی و یه همسر عالی هستی بهت تبریک میگم امیدوارم راز موفقیتتم بهمون بگی😍

و اما مامانای خسته😄

خواستم بهت بگم میدونم بعضی جاها خسته میشی دلت برا قبل خودت تنگ شده میدونم

منم یه مادرم دقیقا عین ت بعضی جاها کم اوردم گریه کردم بعضی جاها خسته شدم از خودم و زندگی

گاهی سر بچم داد زدم دعواش کردم 

گاهی با همسرم بحثم میشه 

میدونم همه چیو و این حقو بهت میدم ک اینکارارو کنی

چون توام یه انسانی و زمانی برای خودت بود اما الان برای دو نفری

و چ حس شیرینی یه بچه رو ت پرورش بدی مث یه گل ک گاهی روش خاک میشنه. .نیاز ب ابیاری داره ک بزرگ شه قد بکشه رشید شه...اره مامان قشنگم شما صبورترینی و من بهت تبریک میگم ک همچین نعمت و هدیه خدارو ت دستای مهربونت پرورش  میدی

و اینو بدون مامان قشنگ همیشه کنار این خستگیات یه نگاه ب بچت بنداز ببین چقد بزرگ شده چقد قد کشیده و چقد زیبا میخنده بخدا ک خودت اروم میشه 

راستی تا یادم نرفته بگم اینو از منه کوچیک شما ب ت همیشه سعی کن برای خودت اگ شده یکمی وقت بزاری اهنگ گوش بده ارایش کن یه میز رمانتیک بچین  ت ک حالت خوب باشه حاله یه خانواده خوبه اره مامان قشنگ ت بهترین بودی و هستی مراقب خودت و سلامت روح و روان و جسمت باش

دوست دارم 😍😚

عشق(حضرت عباس(ع))😍                                                     پسرم همه وجودم🤍🌻            

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من یه مادرم..

مادری ک تو سه ماهگیه گل پسرش همسرشو برای همیشه از دست داد..

اما برای بچم کم نذاشتم با وجود دردای تو دلم.

من یه مادرم و گاهی بغض نبود پدرشو در قالب اشک چشام نمود میدم و تا پسرم متوجه نشده پاکش میکنم و میرم بغلش میکنم..

من یه مادرم و شاغل

وقتی ک از خستگیای بیرون به خونه پناه میارم یه اخجون مامان اومد خستگیو از تنم میبره...

باهمه ی اینا باز هم الهی شکرت..

من یه مادرم.. مادری ک تو سه ماهگیه گل پسرش همسرشو برای همیشه از دست داد.. اما برای بچم کم نذاشتم ب ...

عزیزدلم

خسته نباشی مامان مهربون

عشق(حضرت عباس(ع))😍                                                     پسرم همه وجودم🤍🌻