2777
2789

چخبرهههههه واقعا بیچاره جونامون من خودم یکساله عقدیم یا اینکه شوهرم شغل ثابت داره نمیرسیم از پس هزینه ها بر نمیاییم واقعا زندگی خیلی سخته خیلی 

خب که چی مثلا ! 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بله اوضاع اقتصادی خراب 

بعد ملت توقع دارن پسرا ازدواج کنن 

تازه توقع دارن طرف همه چیز هم داشته باشه 

اخه دخترای گل 

کو پول ؟ 

کوتاه بیایید تا بتونید ازدواج کنید

أَنِّي مَسَّنِيَ الضُّرُّ وَأَنْتَ أَرْحَمُ الرَّاحِمِينَ  خدایا بدحالي و مشكلات به من روي آورده و تو ارحم الراحميني.   سوره انبیا 
من دیگه هیچ امیدی ب بهتر شدن این اوضاع ندارم بدترم میشه 

اره وضعیت خرابه اونایی که مجردن نمیتونن ازدواج کنند اونایی که ازدواج کردن نمیتونن زندکی‌کنن

خب که چی مثلا ! 

دلم برای بچهامون میسوزه ی پسر دارم ولی دیگه اصلا بفکره دومی نیستم جرا بچهارو بندازیم تو این دنیا بیچ ...

اره بخدا شوهر منم هی میگه جور میشه صبور باش منم میگم بدتر نشه نمبخام‌جور شه

خب که چی مثلا ! 

خیلی سخته امروز من گریه کردم

خدا بزرگه 

انشالله از جایی که گمان نداری براتون برسونه

أَنِّي مَسَّنِيَ الضُّرُّ وَأَنْتَ أَرْحَمُ الرَّاحِمِينَ  خدایا بدحالي و مشكلات به من روي آورده و تو ارحم الراحميني.   سوره انبیا 

امروز رفتم خرید همه چی گرونتر شده .حتی سبزی خوردن

واقعا مسخره هست

اگه دیدی با کامنتم مخالفت کردی و جوابتو ندادم یعنی حوصله بحث ندارم😇 آره اصلا هر چی شما میگی درسته😁
دلم برای بچهامون میسوزه ی پسر دارم ولی دیگه اصلا بفکره دومی نیستم جرا بچهارو بندازیم تو این دنیا بیچ ...

بهترین کار عمرم انتخاب تک فرزندی بود 

یه مدت پشیمون بودم ولی الان میگم الهی شکر 

اخه بچه ها چه گناهی دارن بیاریمشون این دنیا

اگه دیدی با کامنتم مخالفت کردی و جوابتو ندادم یعنی حوصله بحث ندارم😇 آره اصلا هر چی شما میگی درسته😁