2777
2789

۱۶ سالمه سال اول دبیرستان

زبان هیچیی بلد نیستم در حد گرامر راهنمایی

بچگیم کلاس زبان نذاشتن برم یه چهارماهیه دارم ترمیک میرم.  نصفشو که غایب بودم اخه درسام ب اندازه کافی سنگین هست😭😭

امروز تعیین سطح گذاشته بودن بچه ۸ سالشه عین بلبل حرف میزد اونوقت من😭😭😭 آبروم رفت حالم ب اندازه کافی بد هست اومدم خونه مامانم میگه پرستو جز آزار چیزی برای ما نداره😭 چی میشد پدر مادرم عین ملت شعور و فرهنگ میداشتن فهم و درک سرشون میشد... شما جای خواهرم.. میشه کمکم کنید.. چیکار کنم واسه زبانم.. اصلا راهی هست‌...

من خدایی دارم که مرا در آغوش گرفته                            خدای من، جایی در میان قلب من است:)                          ❤  

اره بابا دیر نیست که 

فقط کافیه اراده به خرج بدی 

درسته درسای دیگتم هستن ولی خب به زبان هم برس

چه کسی می داند که تو در حسرت یک روزنه در فردایی پیله ات را بگشا ، تو به اندازه پروانه شدن زیبایی💙                                                                                                         

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

فیلم آموزشی ببین یوتیوب پره 

قبل هر چیزی، من از ادم چسب متنفرم فاصلتون و حفظ کنید فرقی هم نداره چ جنسیتی دارین⚡️من صبح كه از خواب پا مى شم دلم مى خواد كسى نباشه باهام حرف بزنه، مى خوام از خونه كه میرم بيرون، كسى منتظر نباشه تا برگردم؛ دل كسى تنگ نشه واسم؛ كسى منو نخواد؛ مى خوام تنها باشم.

عزیز منم راهنمایی زبان گند بودااااا 

از تابستون نهم به دهم از خدا خواسته یه دبیر معرفی کردن ترم اول یازدهمم امسال نوزده شدم 

حالا خودتم اراده کنی میتونی اما من پایم داغون بود 

بهترین کار همینه که فقط به فکر خودت باشی  

کلاس آنلاین ثبت نام کنن 

آپ بیاموز رو نصب کن باهاش لغت و اصطلاح ببین 

کتاب گرامر این یوز رو هم برای گرامر بخر تمرین کن راه میوفتی

من یه دختر  تحصیلکرده ی شاغل و مستقلم که دلم میخواست یه خانوم متاهلِ خانه دار باشم به جای سروکله زدن با بچه های مردم شوهرداری کنم و بچه ی خودمو بزرگ کنم ولی مهرم به دل کسی نیوفتاد تا امروز که ۲۴ سالمه هیج مردی بهم دوستت دارم نگفته یه نگاه محبت آمیز نکرده دستامو تو دستاش نگرفته من لیاقتشو داشتم که عشق رو تجربه کنم ولی کسی منو نخواست ... اگه مردی تو زندگیتون دارید که دوستتون داره قدرشو بدونید زندگی تکراریه شما حسرت خیلی هاس .تحصیلات و شغل و رفیق و گردش و تفریح کمبود های احساسی آدمو جبران نمیکنه 

منم نرفتم خودم میخونم ۱۹ ۱۸ ب بالا میگیرم

چقدتنهاشدیم‌که‌دردامونوتودیوارمجازی‌مینویسیم:)🌕    دل‌ِمن تنگه‌برای‌همه‌روزایی‌که‌رفتن:)). زندگی رو اونقدری جدی نگیر که خندیدن یادت بره🙂❤️🌟   ازادی‌کلمه‌زیباییه‌که‌حتی‌حاضرنیست‌حروفش به‌هم‌وصل‌بشه.            من جایی باختم که فک میکردم دارم به آرزوهام میرسم   یه روزه خوب میاد:)دیر میفهمی‌ زندگی‌ نکردی‌ و شیش‌ دنگ‌ حواست‌ به‌ چی‌ میشه‌ها بوده❤️‍🩹 کاربری‌دست²نفره(دوتادوستِ‌همسن)  

من با فیلم و آهنگ و کانالای یوتیوب انگلیسی خودمو بالا کشیدم

انیمیشن هم عالیه استفاده کنی

من مرغ آتشم ... شب را به زیر سرخ‌پر خویش می‌کشم ... در من نشان نیست ز سردی و تیرگی ... من از سپیده‌های دروغین مشوشم ❤️‍🔥 "سیاوش کسرایی"
منم خیلی غصه میخورم بابت زبان‌۲۲سالمه

😭😭😭😭

من خدایی دارم که مرا در آغوش گرفته                            خدای من، جایی در میان قلب من است:)                          ❤  
کلاس آنلاین ثبت نام کنن  آپ بیاموز رو نصب کن باهاش لغت و اصطلاح ببین  کتاب گرامر این یوز ...

مرسی چه کلاس انلاینی؟ میشناسید معرفی کنید؟

مرسی چه کلاس انلاینی؟ میشناسید معرفی کنید؟

من خودم دارم آنلاین میخونم ولی استادم سطح مبتدی و مدرسه تدریس نمیکنه که شمارشو بهت بدم 

تو نت سرچ کن پیدا میشه

من یه دختر  تحصیلکرده ی شاغل و مستقلم که دلم میخواست یه خانوم متاهلِ خانه دار باشم به جای سروکله زدن با بچه های مردم شوهرداری کنم و بچه ی خودمو بزرگ کنم ولی مهرم به دل کسی نیوفتاد تا امروز که ۲۴ سالمه هیج مردی بهم دوستت دارم نگفته یه نگاه محبت آمیز نکرده دستامو تو دستاش نگرفته من لیاقتشو داشتم که عشق رو تجربه کنم ولی کسی منو نخواست ... اگه مردی تو زندگیتون دارید که دوستتون داره قدرشو بدونید زندگی تکراریه شما حسرت خیلی هاس .تحصیلات و شغل و رفیق و گردش و تفریح کمبود های احساسی آدمو جبران نمیکنه 
من معلم زبانم. میتونم کمکت کنم با کلاس انلاین چون میگی کلاس حضوری سختته و نمیرسی مرتب بری کلاس انلای ...

آره ممنون میشم