2777
2789
عنوان

ازدواج زن مطلقه با مردبچه دار

469 بازدید | 29 پست

بچه ها من دارم ازشوهرم جدا میشم خیلی ام حالم خرابه همش دلتنگ شوهرمم ولی اون میگه به نفعمونه تموم کنیم.علت اصلی جداییمونم بچه دارنشدن منه(اون میگفت تخمک اهدایی بگیریم ولی من ترسیدم چون دعوازیادداشتیم سر الکلی بودنش و اینکه سه چهارتابچه میخواست)

اونروزدوستم که باهام حرف میزدگفت بعدجداییت چندماه که بگذره میایم جلوبرای برادرم.(برادرش‌چهارساله جداشده زنش ازدواج کرده پسر نه ساله داره بامرده می مونه،پسرشم منوازقبل دیده دوسم داره مرده هم شرایطش باهامون جوره خانواده خوبی ان ده ساله میشناسمشون)

ازنظرخودم خیلی موقعیت خوبیه هم اینکه تقریبا شناخت داریم وچون بچه دارنمیشم مرده ازم بچه نمیخواد گفته من یه پسردارم کافیه..بنظرتون بعدا به دوستم جواب منفی بدم یا باهاش اشنابشم؟

و اینکه این دلتنکیایی که براشوهرم دارم بعد طلاق کمرنگ میشه یانه؟میترسم کسیرو نتونم مثل اون دوس‌داشته باشم😔 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چه دوست بی شرم و خطرناکی... از همین دوستت میشه فهمید خانواده درستی نیستن

به زن متاهل وعده ازدواج داده

واقعا چهل کیلویی ؟خیر دیگه نپرسید / در رابطه با زندگی شخصیم دیگه سوالی نپرسید موظف نیستم در  فضای مجازی شفاف سازی ای کنم یا گرهی از ذهن کنجکاو کسی بازکنم اونم وقتی که درمورد زندگی "شخصی" منه پیروز باشید. 

فقط میتونم بهت بگم اصلا برای ازدواج عجله نکن هرکی هم دوست داره باهات ازدواج کنه باید بهت فرصت بده تا با خودت کنار بیای

من اینجا حقیقت رو میگم نه چیزی که دوست داری بشنوی  درخواست دوستی به هیچ وجه پذیرفته نمیشود حتی شما دوست عزیز 

شما اول طلاق بگیر.........بعد با خودت کنار بیا.......در آخر فکر خاستگار باش.....اون دوستت چه زرنگه خیالش راحته بچه دار نمیشی گفته بگیرمش برا داداشم...................کسی فردا رو ندیده شایدم بچه دار شدی

دیگه نه صلوات میفرستم نه دعا میکنم نه اسمتو میارم نه باهات حرف میزنم نه برات نامه مینویسم....چرا همه چی یطرفه باشه؟؟؟فقط من صدات کنم؟تو جواب ندی؟این رسمشه؟برو با همون بنده عزیزات که براشون کم نمیذاری.منم یه گوشه این دنیا زندگیمو میکنم تا .......

چه دوست بی شرم و خطرناکی... از همین دوستت میشه فهمید خانواده درستی نیستن به زن متاهل وعده ازدواج دا ...

منم خوشم نیومد

دیگه نه صلوات میفرستم نه دعا میکنم نه اسمتو میارم نه باهات حرف میزنم نه برات نامه مینویسم....چرا همه چی یطرفه باشه؟؟؟فقط من صدات کنم؟تو جواب ندی؟این رسمشه؟برو با همون بنده عزیزات که براشون کم نمیذاری.منم یه گوشه این دنیا زندگیمو میکنم تا .......