2777
2789
عنوان

با ارایش یا بدون ارایش

185 بازدید | 10 پست

بچه ها من همیشه واسه دانشگاه ضدآفتاب رنگی  رژ  و ریمل میزدم ولی کرم رو پوستم میماسه با اینکه ضد افتابه

پوستم یکم جوش داره مژه هام خیلی بلنده میخوام از این به بعد فرمژه بزنم با یکم رژ

ولی میترسم خیلی چهرم متفاوت شه😂

چیکار کنم بنظرتون

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

کرم پودر خوب نیست واسه دانشگاه، معمولا تو مراسم های شب استفاده میشه

نهایت چشاتو یه کم درست کن و رژ کم رنگ بزن

وقتی خداوند شبان من است از که بترسم🕊🎚⛪ای پدر ما که در آسمانی......نام تو مقدس باد.پادشاهی  تو بیاید،اراده ی تو آنچنان که در آسمان است در زمین نیز جاری شود.نان کفافه ی مارا امروز بده،قرض های ما را برما ببخش.....چنان که ما نیز قرض داران خود را میبخشیم.مارا در آزمایش نیاور،بلکه از شریر رهایی ده.زیرا پادشاهی و قوت جلال تا ابد از آن توست.آمین✝️📿برای آنها که شما را آزار میدهند،دعای خیر نمایید متی۴۵:۵(اولین کاربری ۱۳۹۶)مسیحی آریایی هستم، مستدام باد ایران کوروش.

من همیشه ضدافتاب سفید میزنم روشم ی لایه نازک پنکیک.ضد آفتاب ب تنهایی روی پوستم میماسه

والا پوستم تمیزه فقط یکم جوش داره 

ولی اعتماد بنفس ندارم 

تو خونه که نگاه میکنم میبینم بدون کرم پوستم قشنگه ولی ت

بیرون حس میکنم بد میشه

هیچ کرمی رو پوستم خوب نمیشه 

بی بی کرم یا سیسی کرم بگیر مث فارماسی قبلش مرطوب کننده بزن بعد رو کف دستت بزن یکم با انگشت پخش کن بد بردار بزن نقطه نقطه رو صورتت بدم با یه براش یا پد نم دار پخش کن 

+خدایاشکرت🤍

والا پوستم تمیزه فقط یکم جوش داره  ولی اعتماد بنفس ندارم  تو خونه که نگاه میکنم میبینم ب ...

ب نظرم همیشه آراسته باش و یکم ارایش داشته باش.نمیگم شلوغ پلوغ کن ولی حتما تو اجتماع میری یکم برس ب خودت اونیام ک میگن ما ارایش نمیکنیم زیاد توجه نکن اکثرا در حد عروس ارایش میکنن تو دانشگاه