2777
2789
عنوان

چه بدی هایی در حق خودتون کردین من ...

135 بازدید | 10 پست

من که خیلی خیلی در حق خودم ظلم کردم 

اینقدر بیش حد فداکاری و گذشت کردم و کمک حال بقیه بودم که خودمو پیر و فرسوده و داغون کردم ...

الان درد و عذاب من برای کسی مهم نیست ...

تصمیم مهم امسالم اینه که لااقل به خودم رحم کنم بیشتر به خودم اهمیت بدم کمتر به خاطر بقیه از خودگذشتگی کنم و بیشتر وقتمو رو صرف خودم و بچه هام کنم ...

این تاپیک زدم تا هرروز بخونم و یادم بمونه 

همه ی زندگیم ...بچه هام... 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

قبلاً نظر دیگران خیلی برام مهم بود تا خودم 

دو سه ماهه که فقط اینجوری نیست

خودسانسوری زیاد میکردم 

واقعا شرمنده خودمم

محبوبی حسین❤️🌷                                                        اللهم عجل لولیک فرج بحق زینب کبری س💚🌸                                
محبت مهربونی و از خودگذشتگی و... دوست دارم منم مثل بعضیا بعضی وقتا بی تفاوت باشم بی محبت باشم

یعنی واقعا آد رو مجبور میکنن مثل خودشون شد 

قبلاً نظر دیگران خیلی برام مهم بود تا خودم  دو سه ماهه که فقط اینجوری نیست خودسانسوری زیاد می ...

کا خوبی میکنی اینقدر آدم هایی هستن که اول شرایط خودشون رو میسنجن حتی برای کوچیک ترین کار 

دقیقا .همه بهم میگن تو خیلی مهربون و دلت پاکه...اما چندوقته تصمیم گرفتم بعضی جاها سنگ باشم حتی برای ...

دقیقا من یه کلیپ خارجی زیبا دیدم که میگفت به جز فرزندان که در قبالشون مسئول هستین 

دیگه تمام و صدتون رو برای کسی نزارین چون کم کم بی ارزش میشین