2777
2789

سلام 

خیلی خوشحالیم که دوباره کنارتون هستیم 😍❤😊

اینجا سوالات مربوط به امتحانات نهایی و کنکور ؛ نحوه مطالعه ؛ معرفی کتاب کار و فیلم آموزشی  میتونین بپرسین ؛ من و دوستم جوابگو هستیم ؛ پیشاپیش  مرسی که صبوری میکنید ✅

ازینکه صبوری میکنید جهت پاسخگویی ممنونم 🌱 / سابقه فعالیت ۳ ساله در زمینه مشاوره کنکور / تحصیلی / انتخاب رشته 🤍✅

من بابام لج کرده.رفته رمز سایته سازمان سنجشمو عوض کرده شماره هم بنام خودم نیست ک بخام رمزو عوض کنم حالا میخام بدونم بدون کارت ورود به جلسه راهم میدن تو؟؟ حیثیتم داره ب باد میره

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلام. راجب رتبه برای انتخاب رشته اطلاعاتتون خوبه؟

میتونین بپرسین ✅

ازینکه صبوری میکنید جهت پاسخگویی ممنونم 🌱 / سابقه فعالیت ۳ ساله در زمینه مشاوره کنکور / تحصیلی / انتخاب رشته 🤍✅

نظام قدیمم میخوام کنکور ۱۴۰۴ شرکت کنم

امسال باید دوازدهم ترمیم کنم سال دیگه یازدهم؟!

بعد تراز دوازدهمم خیلی کم نمیشه؟

یا سال دیگه دوازدهم و یازدهم رو باهم ترمیم کنم؟!

من بابام لج کرده.رفته رمز سایته سازمان سنجشمو عوض کرده شماره هم بنام خودم نیست ک بخام رمزو عوض کنم ح ...

سلام 

اطلاعی ندارم ✅

نظام قدیمم میخوام کنکور ۱۴۰۴ شرکت کنم امسال باید دوازدهم ترمیم کنم سال دیگه یازدهم؟! بعد تراز دواز ...

سلام با این شرایط ترازتون کم میشه ؛ بهتره هدف بزارین برای سال دیگه و با یه برنامه اصولی شروع کنید از همین الان ✅

کسی که رتبه ی سال قبلش سی هزار بوده و چندماهیه خوب خونده و این از به بعدم خوب بخونه میتونه رتبه در حد رشته های تاپ بیاره؟

«وَأُفَوِّضُ أَمْرِي إِلَى اللَّهِ إِنَّ اللَّهَ بَصِيرٌ بِالْعِبَادِ         و در تمام‌ کارها‌  خود را به‌ خدا‌ واگذار کن، که‌ او کاملا بر احوالِ بندگان بیناست..💜
علوم تغذیه یا علوم ورزشی دانشگاه های شهر تهران تا چه رتبه ای قبول میکنن؟

تفاوت رتبه چشمگیری بین این دو رشته هست ؛ علوم تغذیه رتبه به مراتب بهتر میخواد حدودای ۷۰۰۰ و برای علوم ورزشی رتبه بالاتر ✅

کسی که رتبه ی سال قبلش سی هزار بوده و چندماهیه خوب خونده و این از به بعدم خوب بخونه میتونه رتبه در ح ...

بله چرا که نه ✅