2777
2789

من کلا پیش مامان بابام زندگی نمیکنم مجردم هستم حالا بنا به دلایلی ، اینو بیخیال 

بعضی وقتا ک کلاس دارم میگم منو ببرن 

الان اونا باید میرفتن یه جایی یه جلسه ای مامانم چندتا همکاراش دنبالش با بابام آورده بود برن باهم جلسه ک تو راه دنبال منم اومدن .

بعد گفتم برگشتنی حالا خودم میرم بعد گفتن نه میایم دنبالت 

بعد الان زنگ زدم به بابام ، با اینکه میدونستم بابام موقع رانندگی همیشه صدا رو بلندگو می‌زاره گفتم میای دنبالم 

گفت نه معطل میشی خودت برو چون باید همکار های مامانم میرسوند خونه 

یهو منم گفتم می‌تونستی بگی حداقل یا میخوای بیام یا خودت برو حق انتخاب بدی بعد یهو داد زدم گفتم تو بقیه رو میرسونی من که دخترت هستم نمیرسونی  

گفت صدات رو بلندگو هستن شنیدن گفتم بشنون  

بازم داد زدم گفتم من دخترت هستم به من اینطوری میگی یعنی چی این چه حرفیه 

بعد گفت باش میام 

حالا همکارانش هم شنیدن ولی باید می‌شنیدن 

منم دلم تنگ میشه براشون به همین بهونه می‌خوام ببینمشون مهم نیست چقدر معطل بشم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم شما که اینقدر پدر مادرت رو دوست داری با لطلفت بیشتری باهاشون برخورد کن 

خدا برات حفظشون کنه و همیشه در  کنار هم خوش و خرم باشید 💖

و خدایی که  بشدت کافیست 🌱
عزیزم شما که اینقدر پدر مادرت رو دوست داری با لطلفت بیشتری باهاشون برخورد کن  خدا برات حفظش ...

اتفاقا بهم گفت میدونم چون دوسم داری اینطوری میگی 

عصبانی میشم وقتی به غریبه ها وقت بزارن.. 

اتفاقا بهم گفت میدونم چون دوسم داری اینطوری میگی  عصبانی میشم وقتی به غریبه ها وقت بزارن..&nbs ...

حق داری ولی خوب چه میشه کرد نمیشه که محدود کنیم 

و خدایی که  بشدت کافیست 🌱
نه من خیلی رک هستم اگر نگم تو دلم می‌ریزه خودخوری میکنم خودمو ی جور تخلیه میکنم 

ولی داد نزن پیش بقیه غرورش خورد میشه حرفتو اروم میگفتی

🇵🇸🇮🇷...👀 توجه کاربران عزیز:غلط املایی داشتم بگید بهم✍️💓