خارتعلیقها مدیر استارتر عضویت: 1401/08/14 تعداد پست: 3974 عنوان کیاباشگاه بدنسازی میرن 108 بازدید | 8 پست برنامه غذاییتون چطورهمربی ما میگه اجیل نخورفقط چنددونه بادوم. برنج نخور نون نخور میوه نخور یدونه اگ خیلی دلت خوتس فقط سفید تخم مرغ و گوشت سالاداینطوری تنوع غذایی ندارم چی میتونم بخورم دیگه - اوج بگیر کہ ببینے، نہ کہ دیده بشے!🌱'️ 1403/01/19 | 19:47 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
strawberrygal عضویت: 1402/05/20 تعداد پست: 7112 برای حجم یا چربی سوزی؟ خانم مشاور😍خودتو زندگی کن🎀 کرم کتاب ترین دختری که مییشناسم خودمم😌 نگفتهها رو میشه گفت. ولی گفتهها رو نمیشه پس گرفت. مراقب حرفامون به آدما باشیم. خدایا شکرت برای بودنت:)
ghazal_asar عضویت: 1401/10/29 تعداد پست: 3280 من همه چی میخورم 😁بعد از باشگاه هم پروتئین وِی میخورم @mimgheyn_art پیج قشنگم 😍 هیچوقت برای شروع خوب،دیر نیست ☺️
عمهکیمی عضویت: 1403/01/18 تعداد پست: 850 من مربی دارم ورزش خونگی میده نتیجه هم گرفتم چون وقت باشگاه ندارم💜 من قهرمان زندگیمو تو آیینه میبینم
خارتعلیقها مدیر استارتر عضویت: 1401/08/14 تعداد پست: 3974 برای حجم یا چربی سوزی؟ اون نپرسیدک چی میخوامولی میخوام چربی های شکمم بره بعدحجم بدم البته ن زیاد حجم درحدعضله - اوج بگیر کہ ببینے، نہ کہ دیده بشے!🌱'️
خارتعلیقها مدیر استارتر عضویت: 1401/08/14 تعداد پست: 3974 من همه چی میخورم 😁 بعد از باشگاه هم پروتئین وِی میخورم پروتیین وی هک گرونه هم میگن اصلش کمیابهچربی سوزی داشتی؟ - اوج بگیر کہ ببینے، نہ کہ دیده بشے!🌱'️
ghazal_asar عضویت: 1401/10/29 تعداد پست: 3280 پروتیین وی هک گرونه هم میگن اصلش کمیابه چربی سوزی داشتی؟ من از سایت داروکده برای شرکت کاله رو گرفتم ۲ خوردهایولی همون پروتئین باعث شد چربی سوزی بهتری داشته باشماگر پودر نمیخوری پروتئین مثل سفیده تخم مرغ سویا حبوبات فیله کرهبادوم زمینی توو برنامه غذاییت بزار @mimgheyn_art پیج قشنگم 😍 هیچوقت برای شروع خوب،دیر نیست ☺️
خارتعلیقها مدیر استارتر عضویت: 1401/08/14 تعداد پست: 3974 من از سایت داروکده برای شرکت کاله رو گرفتم ۲ خوردهای ولی همون پروتئین باعث شد چربی سوزی بهتری داشت ... غذا چی بخورم پسخوب بود پروتیینش؟ - اوج بگیر کہ ببینے، نہ کہ دیده بشے!🌱'️
ghazal_asar عضویت: 1401/10/29 تعداد پست: 3280 غذا چی بخورم پس خوب بود پروتیینش؟ ببین من کلن هممممه چی میخورم یعنی خودمو محدود نمیکنم اینجوری خیلی سخت میشهاوهووم من از مربی بدنسازیم پرسیدم گفت توو ایرانیا کاله خوبه @mimgheyn_art پیج قشنگم 😍 هیچوقت برای شروع خوب،دیر نیست ☺️