2777
2789
عنوان

بعد از نزدیک به سه سال بهم زنگ زد ...

390 بازدید | 16 پست

یکی از افرادی که قبلا جز نزدیکانم بود، بدی‌هایی در حقم کرد که خیلی خیلی ظالمانه بود و وقتی بهش اعتراض کردم یکطرفه رابطه رو قطع کرد. اون موقع اون در موضع قدرت بود و من در موضع ضعف ...

امروز یه شماره ناشناس بهم زنگ زد، جواب دادم، راستش یکه خوردم! انتظارش رو نداشتم! یک آن تمام اون رنج‌ها دوباره  از خاطرم گذشت. 

گفتم شما؟

گفت فلانی هستم

گفتم نمی‌شناسم!

و تمام ...

برای این بی تفاوتی، برای این مصمم بودن راه درازی رو اومدم. چون من همین دو سال پیش بخاطر ظلم‌هایی که این فرد در حقم کرده‌بود شب و روز زار می‌زدم. 

وقتی شوهرم خوابش می‌برد من میومدم رو کاناپه می‌نشستم و زار می‌زدم. حتی سر کار وسط روز می‌رفتم توی سرویس بهداشتی گریه می‌کردم و برمی‌گشتم.

حتی روز عروسیم توی یکی از عاشقانه‌ترین لحظه‌های عمرم که چشم تو چشم با شوهرم رقص تانگو رو اجرا می‌کردیم یادش افتادم و بغض کردم.

ولی طی این مدت با کمک مطالعه و تراپیست یه جوری روی خودم کار کردم که دیگه کمتر چیزی می تونه اونقدر منو تو موضع ضعف قرار بده که زار بزنم.

خدایا شکرت به خاطر مسیر طولانی که اومدم ❤🙏

من ناسیونالیست هستم، و ناسیونالیسم با ریسیسم (نژادپرستی) متفاوته! جهان من در وهله اول ایرانه. من مخالف سرسخت جهان‌وطنی هستم. تا روزی که حتی یک گرسنه در ایران باشه تمام جهان اولویتش رو برای من از دست میده!  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

به خودت افتخار کن.

مرسی عزیزم

راستش حمل بر تعریف نباشه همین حس رو داشتم. چون فقط خودم می‌دونم برای قوی شدن چه رنجی کشیدم

من ناسیونالیست هستم، و ناسیونالیسم با ریسیسم (نژادپرستی) متفاوته! جهان من در وهله اول ایرانه. من مخالف سرسخت جهان‌وطنی هستم. تا روزی که حتی یک گرسنه در ایران باشه تمام جهان اولویتش رو برای من از دست میده!  
منم تو مرحله اولیه مسیری هستم که شما سه سال پیش رفتی امیدوارم به پختگی شما برسم نصیحتی داری برای من

عزیزم اگه بتونی از یه تراپیست کمک بگیری و توی این مسیر تنها نباشی خیلی عالی میشه

من یکی از دوستای نی نی سایتی محبت کرد و بنیاد فرهنگ زندگی رو بهم پیشنهاد داد و تراپیستم رو از اونجا انتخاب کردم و خیلی راضی بودم

مطالعه هم که بماند دیگه ... تو این سال ها کتابی نیست توی حوزه خودشناسی و توسعه فردی علی الخصوص عزت نفس که نخونده باشم، هر چی دستم رسیده خوندم

فقط خودت می‌دونی پشت این کلمات چه رنج و دردی هست. و چه خوب که ازش عبور کردی 😊

چه اسم قشنگی

یکی از کتاب هایی که تاثیر زیادی روی من داشت کتاب ارتباط بدون خشونت زبان زندگی بود

حرفت کاملا درسته عزیزم، یه کوه رنج رو روی دوشم حس می کردم و ذره ذره تونستم از زیر سنگینی بارش بیرون بیام!

ی کتاب خوب بهم معرفی کن لطفا ممنون عزیزم

من خودم از به توصیه تراپیستم از دو تا کتاب شروع کردم

۱. شش ستون عزت نفس

۲. جوجه اردک زشت درون 

بعدش البته خیلی کتابای دیگه خوندم: زندگی برازنده من،خداحافظی با نقش قربانی، گذشته نگذشته، شجاعت، ارتباط بدون خشونت زبان زندگی، موهبت کامل نبودن، از ذهنت خارج شو و زندگی کن

خیلی به ذهنم فشار آوردم همینا یادم اومد 🤦‍♀️😁

ممنونم از راهنماییت برام دعا کن از پسش بر بیام

حتما می تونی عزیزم

کمکی که تراپیست من بهم کرد این بود که منو با قدرت درونم آشنا کرد. مطمئن باش وقتی بخوای یه تغییر درونی ایجاد کنی قطعا از پسش برمیای. 

کاملا درسته قدرت میخام از پسش بر بیام همین

دعات می‌کنم عزیزم ❤