2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام گلم ، من یکسال بعدش باردار شدم 

سلام عزیزم تبریک میگم بهتون ،بارداری بعدی مشکلی نبود کوچولو بسلامتی بدنیا اومد؟

من سه ماه و نیمه سقط کردم و بیست روزه بتا صفر شده،دوست دارم ماه اینده مجدد باردار شم بنظرتون خطرناکه؟

تا خدا هست پریشان نشود خاطر من🌙
سلام عزیزم تبریک میگم بهتون ،بارداری بعدی مشکلی نبود کوچولو بسلامتی بدنیا اومد؟ من سه ماه و نیمه سق ...

سلام گلم خیلی ممنون عزیزم انشاءالله به زودی قسمت خودت بشه🌺

بله گلم پسرم سه ماهشه 

نه گلم صبر کن مول خطرناکه ممکنه اگه اقدام کنی معلوم نیست مول پیشرفت کرده یانه ، بهتره صبر کنی خودتو مشغول کن و سرگرم کن که یادت بره و خیلی جوش نزنی و فکرت درگیرش نشه ، حدداقل ۶ ماه از صفر شدن بگذره ،من اینقدر سرم شلوغ کرده بودم انواع کلاس میرفتم ،صبح زود میرفتم بیرون شب میومدم خونه دیگه نمیفهمیدم چطوری روزم میگذره  ، چون خیلی حالم بد بود افسرده گرفته بودم ، سقط سومم بود، شماهم اگه بجز این سقط دیگه ای هم داششتی حتما حتما پیگیر باش و آزمایشات ایمنی و انعقادی کامل بده ، نگرانم نباش تاجایی که من دیدم معمولا بعد مول اکثرا بارداری سالمی دارن

سلام گلم خیلی ممنون عزیزم انشاءالله به زودی قسمت خودت بشه🌺 بله گلم پسرم سه ماهشه  نه گلم صبر ...

ای جانم انشاالله خدا پسر خوشگلتونو حفظ کنه،درست میگی عزیزم حتما،نه بارداری اولم بود اما خودمم فکر میکنم بهتره این ازمایشاتو انجام بدم

تا خدا هست پریشان نشود خاطر من🌙
ای جانم انشاالله خدا پسر خوشگلتونو حفظ کنه،درست میگی عزیزم حتما،نه بارداری اولم بود اما خودمم فکر می ...

سلامت باشی عزیزم انشاءالله خیلی زود بارداری سالمی تجربه میکنی 😊