2777
2789
وای یعنی ۵۰ میلیون رفت؟؟

اره حتی باور نمیکنم که با اون ۱۰۰ میلیون که گفت دستگاه گرفته باشه 

اصلا حرفاشو باور ندارم  

اعتمادم صفر شده حتی یهو به سرم میزنه میگم این آدم که انقد دروغ میگه و اینجوری پول از دست میده از کجا معلوم کارای دیگه نکرده 

کاربر مامان دوتا پسر سابقم 🥰
خودشون راحت. اطرافیان ناراحت 😬

دایی منم همه اش توی بورسه

میگمش این چندسال اگر ماشین یا تیکه زمین‌گرفته بودی

خیلی سود کرده بودی مجرد هم هست

ولی بازم حرف خودشو میزنه که بورس بهتره

در دو چَشمِ من نِشین اِی آن که از من من‌تری 💖

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

باور. کن بیشتر 

کاش همون ۵۰ تومن بود 

دردم اینه که انگار نه انگار 

خودش خیلی راحت و خونسرده،بخدا قسم اگه خودکشی می‌کرد بخاطر ضرراش انقد ناراحت نبودم 

این آدم انقد بیخیاله خدا میدونه 

اره حتی باور نمیکنم که با اون ۱۰۰ میلیون که گفت دستگاه گرفته باشه  اصلا حرفاشو باور ندارم &nbs ...

حق با توئه

نمیدونم چرا درس عبرت براش نشده

در دو چَشمِ من نِشین اِی آن که از من من‌تری 💖

وا نمیبینه از ۹۸ بورس تو ریزشه.برا چی همه چیزو ریخته تو بورس😐😐😐

ادم احمق دیدی؟ 

من هرروز دارم میبینم 

سال ۹۸ ،۳۰۰ میلیون تو بورس ریخت پارسال شد ۵۰ میلیون!!!برش داشت گذاشت تو ارز اونم شد ۰

دایی منم همه اش توی بورسه میگمش این چندسال اگر ماشین یا تیکه زمین‌گرفته بودی خیلی سود کرده بودی مج ...

دقیقا دقیقا عین داداش من. یه زمانی با پولش میتونست مسکن مهر بخره نزدیک صد مليون. حرف گوش نداد. الان هم خدا میدونه پول داره نداره. همون مسکن شده یه میلیارد. پول داداش من هم روز به روز آب میشه 

شوهر اسکل و خنگ منم به جای پیشرفت روز به روز پسرف کرد خاک تو سرش

بعد حرفش میفته میگه زن گرفتم نذاشته پیشرفت کنم!  

یکی نیست بگه بدبخت همین خونه رو هم اگه میذاشتم می‌فروختی 

میخواست خونه رو بفروشه نذاشتم

اره دقیقا  یعنی من از هیچی خبر ندارم  نمیدونم به مامانش بگم وضعیتم اینه یا نه  هرا ...

وای من اگه جای تو بودم تا حالا دیوونه شده بودم. شوهرم یه کاری راه انداخته هنوز به درآمد نرسیده. از الان من دارم حرص میخورم که اگه سود نکردی چکار کنیم. واقعا خیلی زور داره اینجوری پولت بره. خدا یه عقلی به شوهر تو بده بخدا. گناه دارین

داداش منم همینه متاسفانه. بیرون هم نمیاد 

اعتیادش از شیشه هم بدتره بخدا 

دارم روانی میشم من  

هرکس میپرسه ماشین نگرفتین؟؟!

مردم فکر میکنن من ولخرجم که با درآمد ماهیانه ۳۰،۴۰ تومن ماشین نداریم 

دیگه نمیدونن این احمق کل زندگیمونو هدر داد

میگم حواله ی ماشین رو برداشت فروخت گذاشت تو بورس!!۱۲ تا النگو و دوتا پلاک سنگین و کلی طلا ی دیگه فرو ...

یاخدا

دیدی چند وقت پراز ناامیدی میشی. بعد یه دفعه یه خوشحالی میاد تو دلت (اون خداست...) ........ وقتی در تاپیکی شرکت میکنم  لطفا زیر من ریپ نزن اصلا خوشم نمیاد.. چون  پیام من برای صاحب تاپیک هست ن توی هرنخود آش 😏... اصلا از آدمایی یهو میپرن ب ادم خوشم نمیاد.. سعی کن وقتی بامن صحبت میکنی حدتو نگه داری 🌷

وای من اگه جای تو بودم تا حالا دیوونه شده بودم. شوهرم یه کاری راه انداخته هنوز به درآمد نرسیده. از ا ...

دیوونه شدم بخدا،انگیزه ندارم پاشم بچمو ببرم بیرون یدونه 

ما واسه یه پارک رفتن باید منت مردمو بکشیم ماشین بدن بهمون بعد این اینجوری 

مغزم‌میلرزه از دیروز،فقط میخوابم یا سعی میکنم خودمو با کار خونه مشغول کنم حواسم پرت بشه