2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تو فقط رکی

مث من

منم همینجورم ولی خودمو سرزنش نمیکنم همینم که هستم

------🕸 Alisan 🇸🇾 -🕸 فرشته_عذاب🕸--------🕷رکورد دار ترین تعلیقه سایت با سابقه ۴۳ کاربری متلاشی شده🕷 تیپ شخصیتی ESTP🕷 🇸🇾  و خدایی که ما را برای زندگی جز هدف درد نیافرید🕸 آنچه گذشت ؛ بازگشت ندارد...🕷اگه جوابتو ندادم نه لال هستم و نه کور و کر ؛ قطعا حوصله تایپ ندارم 🕷
بله عزیزم

عع میخواستم بپرسم اگ بخوای برا مادرشوهرت ی هدیه در حد ۳۰۰‌ یا ۴۰۰ بخری چی میخری

زندگی کوتاهتر از اونیکه بخوای ب اتفاقای گذشته فکر کنی پس حذف کن خاطرات گذشته رو بساز زندگی و آینده رو دوباره جوونه بزن پیشرفت کن موفق شو تو لایق بهترینایی💖
تو فقط رکی مث من  منم همینجورم ولی خودمو سرزنش نمیکنم همینم که هستم

نه بحث رک بودن نیس آخه از این رفتارم خیلی متنفرم نمیدونم چطور این عادت بد رو اصلاح کنم

اللهم عجل لوليك الفرج✨🌻✨
اهاا ببخشید ایده ای به ذهنم نمیرسه و گرنه بهت کمک میکردم

مرسی گل

زندگی کوتاهتر از اونیکه بخوای ب اتفاقای گذشته فکر کنی پس حذف کن خاطرات گذشته رو بساز زندگی و آینده رو دوباره جوونه بزن پیشرفت کن موفق شو تو لایق بهترینایی💖
عع میخواستم بپرسم اگ بخوای برا مادرشوهرت ی هدیه در حد ۳۰۰‌ یا ۴۰۰ بخری چی میخری

مجردم 😂😅 ولی به نظرم کرم پوستی یا بلوز گزینه خوبیه 

خطاب به اون کاربر های علافی که بی دلیل ریپ میزنن بحث می کنند باید عرض کنم من مثل شما بیکار نیستم  ؛ دلیلی نمیشه با آدم بی تربیت و علافی که روحش با بحث کردن با آدمایی که نمی‌شناسه ارضا میشه ؛ بحث کنم 😅👌سطح و لول فرهنگی آدما متفاوته؛ قرار نیست همه با ادب باشند