الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
زندگی کوتاهتر از اونیکه بخوای ب اتفاقای گذشته فکر کنی پس حذف کن خاطرات گذشته رو بساز زندگی و آینده رو دوباره جوونه بزن پیشرفت کن موفق شو تو لایق بهترینایی💖
------🕸 Alisan 🇸🇾 -🕸 فرشته_عذاب🕸--------🕷رکورد دار ترین تعلیقه سایت با سابقه ۴۳ کاربری متلاشی شده🕷 تیپ شخصیتی ESTP🕷🇸🇾 و خدایی که ما را برای زندگی جز هدف درد نیافرید🕸 آنچه گذشت ؛ بازگشت ندارد...🕷اگه جوابتو ندادم نه لال هستم و نه کور و کر ؛ قطعا حوصله تایپ ندارم 🕷
زندگی کوتاهتر از اونیکه بخوای ب اتفاقای گذشته فکر کنی پس حذف کن خاطرات گذشته رو بساز زندگی و آینده رو دوباره جوونه بزن پیشرفت کن موفق شو تو لایق بهترینایی💖
عع میخواستم بپرسم اگ بخوای برا مادرشوهرت ی هدیه در حد ۳۰۰ یا ۴۰۰ بخری چی میخری
اهاا ببخشید ایده ای به ذهنم نمیرسه و گرنه بهت کمک میکردم
مرسی گل
عع میخواستم بپرسم اگ بخوای برا مادرشوهرت ی هدیه در حد ۳۰۰ یا ۴۰۰ بخری چی میخری
مجردم 😂😅 ولی به نظرم کرم پوستی یا بلوز گزینه خوبیه
خطاب به اون کاربر های علافی که بی دلیل ریپ میزنن بحث می کنند باید عرض کنم من مثل شما بیکار نیستم ؛ دلیلی نمیشه با آدم بی تربیت و علافی که روحش با بحث کردن با آدمایی که نمیشناسه ارضا میشه ؛ بحث کنم 😅👌سطح و لول فرهنگی آدما متفاوته؛ قرار نیست همه با ادب باشند