2821
2789
عنوان

میشه بیاین یک لحظه

85 بازدید | 17 پست

من کنکوریم و الان در بدترین شرایط روحیم 

چون اومدم در مورد رشتم تحقیق کردم و... دیدم خیلی نظرات منفی و... منم الان خس درسخوندنم افتاده واقعا نمی‌دونم چیکار بکنم احساس کمبود دارم احساس خالی بودن بهم دست میده ، همش تمام تست هام منفی و...

نمیدونم ولی بعضی موقعه ها به خودم میگم ای کاش هیچ وقت ایران به دنیا نمیومدم ، نه مسافرتی نه جایی هیچ جا فقط روزو شب ، وضعیت کاری ، خانواده و.... دلم میخواد برم تو بیابون جایی خودم رو گمو گور کنم ، واقعا 💔

نمیدونم چیکار کنم ، گریه کردم خالی نشدم ، رفتم روی حیاط خالی نشدم ، میدونین ترس از آینده ، ترس از همه چیز ،من ۱۸ سالمه نمی‌دونم دقیقا حال خودم رو چجوری توصیف بکنم ،  تا بابا و مامانم دعوامون میشه میگن اگه نمیتونی برو عروس شو ، من برم بمیرم بهتر از خونه ی شوهره من حوصله ی کسی رو ندارم ، میشه بگید چیکار کنم ، من دلم خیلی پره خیلی،،،💔🖤

رشتم هم علوم انسانیه

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

آقا هستم کامل نخوندم  از من میشنوی چیزی که دوست داری پشروی کن چیزی که میدونی و دوست داری تحت فرمان کسی نره آنچه که خودت میپسندی نه دیگران چون آینده و زندگی خودت هست 

اهل جنوبم   گذشته ام بهم درس داد که هیچ کس شبیه حرفهاش نیست 💔 
آقا هستم کامل نخوندم  از من میشنوی چیزی که دوست داری پشروی کن چیزی که میدونی و دوست داری تحت فر ...

بله ، ولی وقته  داری درس می‌خونی ، نمی‌دونیم آینده ام به کجا میرسه ، من توی شرایط سخت بزرگ شدم واقعا نمی‌دونم چی کار کنم ازنوجوانی هی استرس هی و.... نوجوانی و الآنم خوب نیست 

بله ، ولی وقته  داری درس می‌خونی ، نمی‌دونیم آینده ام به کجا میرسه ، من توی شرایط سخت بزرگ شدم ...

میشه بیای اونطرف بانو خصوصی 

خانم محترم من حجابم هم خوبه ، ولی فشار درسی توقع خانواده و... واقعا سخته ، 

درس نخونین چیکار کنین؟خیابان گردی؟منم خوندم کم خوندم اندازه خودم.علوم انسانی پیش انسانی.دانشگاه پیام نور رشته پیش دبستان و دبستان‌.نمازتونم اول وقت بخونین که نور علی نور میشه معجزه میشه براتون

ظهور هر چه زودتر آقاصاحب الزمان صلوات

روانشناسی و مدیریت مالی

عالی! 

مخصوصا روانشناسی. 

مدیریت(دولتی، مالی، صنعتی، بازرگانی) اگه تا ارشد بری با یه برنامه ریزی خوب میتونی موفق بشی وبین این گرایش های مدیریت مالی ودولتی رو شنیدیم وضع بهتری داره

عزیزِ من اولا شما هنوز کنکوری هستی تا زمان انتخاب رشته خیلی زوده برای تصمیم گیری.

حتما امدی نظر سنجی کردی گفتن فقط فرهنگیان!! یا گفتن تهش که بیکاریــه حالا فرقی نداره که!!!! نـــه؟ 

لطفا از این سایت برو اینحا تفکرات خیلی عجیبی هست که اصلا پیشنهاد نمیکنم بمونی

دوما کشور ما وجهان درآینده بیشتر قدر دان علوم انسانی میشه مخصوصا رشته هایی مثل روانشناسی ومشاوره علوم تربیتی و...

روانشناسی هدف خوب ومعقولی هست. 

الان به نظرتون تلاش کنم میشه ، میتونم به اون رشته دلخواهم برسم💔

انشالله چرا که نه حتما به اون چیزی که بخوای حتما میرسی خدا خودش کمکت میکنه از خدا غافل نشو خودش از حال دلت خبر داره