2777
2789
عنوان

زمان تخمک گذاری با لتروزول

181 بازدید | 21 پست

سلام می شه لطفا هرکی اطلاع داره جواب بده 

من دو دوره قرص لتروزول با آمپول hcg زدم و باردار نشدم، یه دوره هم اقدام نکردم

این ماه فقط لتروزول خوردم ولی نتونستم برم  سونو و آمپول بزنم،

می خواستم ببینم لتروزول زمان تخمک گذاری و زودتر  می‌کنه؟ چون من گذاشتم همون روز ۱۳ و ۱۴ اقدام کنم.

کسی تجریش و داره؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

واسه من دکتر۱۳ ،۱۴،۱۶گفت نزدیکی کن خودت متوجه میشی زیردلت دردمیکنه وترشح داری اینانشونه تخمک گذاریه

آدمک اخردنیاست بخند،،،آدمک مرگ همینجاست بخند،،،آن خدایی که بزرگش خواندی،،،به خدامثل تو تنهاست بخند.....
چجوریه تا حالا نزدم؟

منم اولین بار این ماه استفاده کردم یه چیزی مثل بیبی چکه هر روز طبق دوره های پری هات ازش استفاده میکنی مثلا اگه دوره هات ۲۸ روزه اس از روز ۱۰ هر روز یکی میذاری تا زمانی که خط دومت پررنگ شه ینی اون روز تخمک‌گذاریته حالا بگیری توضیحات روش هست

به در نگاه میکنم دریچه آه میکشد😐
منم اولین بار این ماه استفاده کردم یه چیزی مثل بیبی چکه هر روز طبق دوره های پری هات ازش استفاده میکن ...

اعصابم بهم ریخته نکنه این ماه و از دست دادم, آخه ماه پیش که قرص و دارو نخوردم ۳۰ روزه شدم هی گفتم زوده ولی معمولا ۲۹ روزم، یعنی قرص زمان و جلو می ندازه؟

اعصابم بهم ریخته نکنه این ماه و از دست دادم, آخه ماه پیش که قرص و دارو نخوردم ۳۰ روزه شدم هی گفتم زو ...

نه ربطی نداره چرا اگه‌روز ۱۳ هستی بگیر تست کن سه روز مشخص میشه اگه هاله بندازه یا از زمانت گذشته یا داری نزدیک میشی اگه هاله کمرنگ تر بشه هر روز ینی تخمکتو آزاد کردی اگه هاله هر‌روز پررنگ بشه ینی زمان تخمک‌گذاریته من خودم این ماه ۱۵ و ۱۶ تخمک‌گذاریم بود تروخدا دعا کن باردار باشم خیلی ناراحتم

واسه من دکتر۱۳ ،۱۴،۱۶گفت نزدیکی کن خودت متوجه میشی زیردلت دردمیکنه وترشح داری اینانشونه تخمک گذاریه

یعتی لتروزول خوردی گفت از این روزا اقدام کن؟

از روز چند لتروزول خوردی؟

نه ربطی نداره چرا اگه‌روز ۱۳ هستی بگیر تست کن سه روز مشخص میشه اگه هاله بندازه یا از زمانت گذشته یا ...

ایشاالله واقعا دعا می کنم باردار باشی و به سلامت دنیا بیاریش.

منم خستم از دکتر و دارو خوردن، الان اسنپ سفارش دادم بیاره برام، لطفا برای منم دعا کن خدا به منم معجزه بده🙏🌹

نه ربطی نداره چرا اگه‌روز ۱۳ هستی بگیر تست کن سه روز مشخص میشه اگه هاله بندازه یا از زمانت گذشته یا ...

من یدونه سفارش دادم اسنپ بیاره، خودش سه تا داره یا من باید سه تا بگیرم؟

ایشاالله واقعا دعا می کنم باردار باشی و به سلامت دنیا بیاریش. منم خستم از دکتر و دارو خوردن، الان ا ...

دیشب اینقد دلم شکست هیچوقت اینطور نبودم یهو به خودم اومدم چرا هنوز خدا بهم بچه نداده ساعت دو شب بود بی هوا دلم اینقد شکست چون همیشه سینه هام قبل پری درد می‌گیرد الانم درد گرفتن گفتم حامله نیستم دیگه اینقد گریه کردم خوابم برد خواب دیدم سرتاپا لباس سبز پوشیدم 🥺