2777
2789

من ی جایی کار میکردم شغلم و دوست داشتم اما صاحب کارم ی زن شوهر بودن که خیلی بنه رومخ لحن بد اصلا نگم بهتره من سه ماه بود مشغول بودم ماه اول ۵روز حقوق دیر تر داد ماه دوم ۱۰روز الان ۱۲روزه من از اونجا دراومدم سر موعد حقوقم بود چندتا اضافه کار کردم پولمو نداده هنوز 

سه بار پیام دادم دفعه اول جواب نداد  دفعه دوم گفت واریز میشه باز پیام دادم جواب نداده 

حقوق که کم میداد بیمه نداشت و... 

اگه نده چی؟

خدایا...                                                                            نه من آنم که دست ازدعابردارم ،نه توآنی که دست خالی برم گردانی:) 

اسمس ومدرک داری بروشکایت

مرتیکه مادرخراب چرادرخواست میدی حیوون😡😡🤬🤬🤬🤬🤬.......من جواب استاتررومیدم بتوچه.فضول سرت توچیزمردم نباشه،اگرروی نظراتی غیراسی ریپ میزنی شک نکن یه فضولی.....فحش بدی وتوهین کنی جوابت روپشت گوشی میدم همه رونثاروالدینت میکنم.....چون من باتوکاری نداشتم توفضولی کردی...........هرکی رای دادوهرکی رای نداددیگه ازامروزخوشبختیدوازگرونی شکایت کنیدوازبدبختی بنالیدلعنت خداوندبهتون.واگرهرسختی مابکشیم که مسببش شماباشیدلعنت خداوندبهتون......

قرارداد نوشتین؟

گاه باید رویید                                                                                       از پس ان باران...                                                                                     گاه باید خندید ...                                                                                 بر غمی بی پایان....🦋

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اسمس ومدرک داری بروشکایت

چه مدرکی ؟

مدرک ندارم که آخه

خدایا...                                                                            نه من آنم که دست ازدعابردارم ،نه توآنی که دست خالی برم گردانی:) 

چه مدرکی ؟ مدرک ندارم که آخه

همون اسمس

مرتیکه مادرخراب چرادرخواست میدی حیوون😡😡🤬🤬🤬🤬🤬.......من جواب استاتررومیدم بتوچه.فضول سرت توچیزمردم نباشه،اگرروی نظراتی غیراسی ریپ میزنی شک نکن یه فضولی.....فحش بدی وتوهین کنی جوابت روپشت گوشی میدم همه رونثاروالدینت میکنم.....چون من باتوکاری نداشتم توفضولی کردی...........هرکی رای دادوهرکی رای نداددیگه ازامروزخوشبختیدوازگرونی شکایت کنیدوازبدبختی بنالیدلعنت خداوندبهتون.واگرهرسختی مابکشیم که مسببش شماباشیدلعنت خداوندبهتون......
نه ننوشتیم 

حدس میزدم ،سعی کن با زبون خوش راضیش کنی و اصرار کن 

گاه باید رویید                                                                                       از پس ان باران...                                                                                     گاه باید خندید ...                                                                                 بر غمی بی پایان....🦋

حدس میزدم ،سعی کن با زبون خوش راضیش کنی و اصرار کن 

اگه بازم نداد ؟ 

شکایت نمیتونم بکنم؟