2777
2789

کلن چجوریه وبه چه نیتی هست وچه چیزهایی داره میخام قشنگ بچینم .حایی دیدم ولی یادم نیست الان یه گرفتاری دارم دلم میخام بندازم.راهنمایی میکنید قشنگ

من چندین سال پیش روز نیمه شعبات نذر کرده بودم ک تا نیمه شعبان سال دیگ اگ به خواسته ام برسم 

جشن نیمه شعبان بگیرم خونمون 

ک گرفتم 

معمولا اینجوریه

بزرگــ شدیم همچون شایعه ای در روستا https://harfeto.timefriend.net/17384255708413

بنظرم اینجوری آدم نیت می‌کنه به حاجتی رسید یا جهت تسریع در رسیدن به حاجت سفره بندازه به نیت یکی از ائمه . بعد اگر اولی باشد بعد رسیدن به حاجت سفره رو می‌ندازی اگر دومی باشه که خب هر زمان خواستی 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بنظرم اینجوری آدم نیت می‌کنه به حاجتی رسید یا جهت تسریع در رسیدن به حاجت سفره بندازه به نیت یکی از ا ...

من بین یه گرعتاری گیر کردم که نمیدونم دارم میرسم بهش یا نه.زندگیمون روی هواس .تو نت خوندم سفره ابوالفضل میندارن .من که تو چند وقته فقط متوسل به ابوالفضل وامام حسین شدم .که ارومم.حالا نمیدونم میگن انداختنش اداب داره وباید چیزهای مخصوص بذاری.

من بین یه گرعتاری گیر کردم که نمیدونم دارم میرسم بهش یا نه.زندگیمون روی هواس .تو نت خوندم سفره ابوال ...

نمی‌دونم چه آدابی داره من حقیقتا مامان گذاشت . آش و نون پنیر و سبزی حلوا و خرما و کیک یزدی بعد هم خانم های مسجد دعوت کرد . دو سفره نشستن اشتباه نکنم یه ختم انعام به نیست حضرت عباس و زیارت عاشورا به روضه حضرت عباس خواندن بعد هر کی خواست رفت 

نمی‌دونم چه آدابی داره من حقیقتا مامان گذاشت . آش و نون پنیر و سبزی حلوا و خرما و کیک یزدی بعد هم خا ...

نمیدونم اخخ میگن برای امام حسن هم میندازن.این سفرع رو.برم فکر کنم