2777
2789

دخترم از ۸ ام فروردین مریض شد ولی تب بالایی نداشت و حالت سرماخوردگی بود دو روز بعدش تب کرد سریع بردیم دکتر گفت سرماخورده استامینوفن داد چند ساعت بعدش تب ۴۱درجه شدید داشت و بی قرار سریع رفتیم بیمارستان کودکان معاینه کرد دکتر گفت گوش و حلقش التهاب داره اما فقط گفت هر ۴ساعت شیاف ۱۲۵ بزار تا سه روز ممکنه تب کنه اگه تبش رفت که هیچی اگه نه بیار آزمایش خون بده ۳ روز بعدش بدنش دونه های قرمز زد شکم و کمر و دست وپاهاش کمتر بود اما صورتش خیلی زیاد ولی دونه های صورتش تو مرحله تب هم بود بعد تب بیشتر شد ما مجدد دکتر بردیم چون سرفه های بدی میکرد دخترم فو تخصص عفونی گفت رزوئلا هست و کوآموکسی کلاو نوشت و هیدروکسیزین تا ۱۴ روز اما صورتش و بدنش هنوز خوب نشده که بدتزم شده برای فردا نوبت گرفتم کسی می‌دونه طبیعیه یا نه؟

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

عزیزم اگر رزوئلا بود باید الان دیگه بعد 14 روز دونه هاش خوب میشد مطمنی حساسیت به چیزی نداره؟ غذای ج ...

غذای جدید موز داده بودم و سرلاک گندم موز نمی‌دونم ینی می‌تونه از موز باشه؟ چون ۵ روز پشت سرهم موز داده بودم که اول رو بینی چندتا دونه بود بی رنگ که همزمان شد با مریضیش و رفته رفته بیشتر بیشتر شد بعد دوره تب بدنش کلا خوب شده بود صورتشم خیلی خیلی بهتر شده بود رو به بهبود که دو روز پیش سرلاک گندم موز دادم و دیدم امروز بدتر شده مخصوصا صورتش 

رزوئلا بیماری ویروسی هست. اینقدر هم طول نمیکشه. اصلا نیازی به آنتی بیوتیک هم نداره.

آخه فوق تخصص عفونی معاینه کرد گفت هردو گوش و گلو التهاب شدید داره کوآموکسی کلاو ۴۵۷ هر ۱۲ ساعت ۵ سی سی و هیدروکسیزین نوشت 

غذای جدید موز داده بودم و سرلاک گندم موز نمی‌دونم ینی می‌تونه از موز باشه؟ چون ۵ روز پشت سرهم موز دا ...

آره احتمالش زیاده. موز حساسیت ایجاد میکنه. موز و سرلاک رو قطع کن ببین خوب میشه یا نه. 

چون میگی تب داشته قطعا مریض هم بوده ولی به نظرم با حساسیت با هم همزمان شده. آخه ویروس اینهمه طول نمی‌کشه دیگه نهایتا یه هفته ای جمع میشه. 

بهش هیدروکسی زین دادی؟ اگر با هیدروکسی زین خوب نشد، سیتریزین رو آزمایش کن.

آره احتمالش زیاده. موز حساسیت ایجاد میکنه. موز و سرلاک رو قطع کن ببین خوب میشه یا نه.  چون میگ ...

آره از ۱۴ ام که بردم فوق تخصص عفونی هیدروکسیزین هر ۱۲ساعت ۵ سی سی دارم میدم اما فرقی نکرده 

آخه فوق تخصص عفونی معاینه کرد گفت هردو گوش و گلو التهاب شدید داره کوآموکسی کلاو ۴۵۷ هر ۱۲ ساعت ۵ سی ...

بله عزیزم

منظورم این بود دکتر دارو رو برای رزوئلا نداده.

وقسم به حقارت واژه و شکوهِ سکوت ؛ که گاهی شرحِ حالِ آدمی ممکن نیست ...
دیروز یک سالش تموم شد 

دختر منم تو همین سن ها اینجوری شد یادمه تبش تا ۴۰ رفت ۲ هفته ام طول کشید

خدایا هزاراان مرتبه شکرررر برای هرآنچه هستم و نیستم......    برای هرآنچه دادی و ندادی....🙏🤲