الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
ببین من از شیر پاکتی پرچرب استفاده میکنم.اگر میخوای اندازه یه پیش دستی درست کنی برا هر نفر ،کلا سه لیوان شیر بسه.پیاله کوچک هم همینطور.ولی در کل ۴ لیوان شیر معمولا هر نفر یه لیوان شیر.به ازای هر لیوان شیر یه قاشق غذا خوری نیمه سر پر ارد برنج.و برای هر لیوان شیر یه قاشق و نیم سر صاف یا معمولی شکر.
میذاری رو گاز ترکیب شیر و ارد و شکرو.و با حرارت ملایم هم میزنی.نباید ول کنی گلوله میشه و ته میگیره.تا وقتی که غلیظ شد و چند تا قل کوچک زد بردار.اگه دیدی خیلی شل و ابکیه بذار یه ذره بیشتر قل بخوره.بعضی شیرها ابکی هستن و باعث میشن شل میشه.ولی این اندازه ای که گفتم خوب میشه معمولا
بعضیا فرنی دا شل تر دوست دارن طبیعتا ارد را کمتر میریزن.سفت تر ارد بیشتر میخواد.در کل هر لیوان ازین دسته دار فرانسوی ها شیر که باشه یه قاشق غذا خوری ارد میخواد.حواست باشه قاشق را خیلی پر نکنی یه ذره سرپر باشه.زیاد پر نکنی قاشق را