2777
2789
عنوان

فرنی میخوام درست کنم واسه افطار

101 بازدید | 11 پست

خانما برا ۴ نفر چقدر باید مواد و بریزم ؟ 

دستور پختشم ممنون میشم بگین

یا صاحب الزمان                                                     تو که یک گوشه چشمت غم عالم ببرد / حیف باشد که تو باشی و مرا غم ببرد

یه پاکت شیر کافیه.

چهار قاشق آرد برنج میزنی  به آرد سرد، بعد هم میزنی و کامل که حل شد میذاریش رو شعله ی ملایم و تاوقتی جوش بیاد کمی غلیظ شه هم میزنی. 

بعد میکشیش تو بشقابا و وقتی سرد شد با دارچین تزیین میکنی

یه پاکت شیر کافیه. چهار قاشق آرد برنج میزنی  به آرد سرد، بعد هم میزنی و کامل که حل شد میذاریش ...

من شیر کیلویی گرفتم 

قبل اینکه ترکیبش کنم با مواد دیگه، لازمه بجوشونمش؟

یا صاحب الزمان                                                     تو که یک گوشه چشمت غم عالم ببرد / حیف باشد که تو باشی و مرا غم ببرد

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببین من از شیر پاکتی پرچرب استفاده میکنم.اگر میخوای اندازه یه پیش دستی درست کنی برا هر نفر ،کلا سه لیوان شیر بسه.پیاله کوچک هم همینطور.ولی در کل ۴ لیوان شیر معمولا هر نفر یه لیوان شیر.به ازای هر لیوان شیر یه قاشق غذا خوری نیمه سر پر ارد برنج.و برای هر لیوان شیر یه قاشق و نیم سر صاف یا معمولی شکر.

من شیر کیلویی گرفتم   قبل اینکه ترکیبش کنم با مواد دیگه، لازمه بجوشونمش؟

شیر هر چه پرچرب تر باشه بهتر و خوشمزه تر میشه.خب بجوشونیش خیال خودت راحته ولی موقع فرنی هم باید قل بخوره.پس میجوشه عملا

من شیر کیلویی گرفتم   قبل اینکه ترکیبش کنم با مواد دیگه، لازمه بجوشونمش؟

شیر گرم باشه آرد توش گلوله میشه. نجوشونیشااا

توهمون حالت که سرد هست آردشو بزن کامل حل کن توش بعد بذدارش رو  شعله ملایم

میذاری رو گاز ترکیب شیر و ارد و شکرو.و با حرارت ملایم هم میزنی.نباید ول کنی گلوله میشه و ته میگیره.تا وقتی که غلیظ شد و چند تا قل کوچک زد بردار.اگه دیدی خیلی شل و ابکیه بذار یه ذره بیشتر قل بخوره.بعضی شیرها ابکی هستن و باعث میشن شل میشه.ولی این اندازه ای که گفتم خوب میشه معمولا

بعضیا فرنی دا شل تر دوست دارن طبیعتا ارد را کمتر میریزن.سفت تر ارد بیشتر میخواد.در کل هر لیوان ازین دسته دار فرانسوی ها شیر که باشه یه قاشق غذا خوری ارد میخواد.حواست باشه قاشق را خیلی پر نکنی یه ذره سرپر باشه.زیاد پر نکنی قاشق را

بعضیا فرنی دا شل تر دوست دارن طبیعتا ارد را کمتر میریزن.سفت تر ارد بیشتر میخواد.در کل هر لیوان ازین ...

مرسی قشنگم😘

شیر گرم باشه آرد توش گلوله میشه. نجوشونیشااا توهمون حالت که سرد هست آردشو بزن کامل حل کن توش بعد بذ ...

مرسی عزیزه دل😘