2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اونا تقاص پس دادن ک تن ب همچین کاری میدن و نفر سوم میشن 

عین ی لاستیک زاپاس

قبل هر چیزی، من از ادم چسب متنفرم فاصلتون و حفظ کنید فرقی هم نداره چ جنسیتی دارین⚡️من صبح كه از خواب پا مى شم دلم مى خواد كسى نباشه باهام حرف بزنه، مى خوام از خونه كه میرم بيرون، كسى منتظر نباشه تا برگردم؛ دل كسى تنگ نشه واسم؛ كسى منو نخواد؛ مى خوام تنها باشم.

تقص این نیست که بیوفتن دستو پاشون بشکنه و...

اینجور ادما هرچی جلوتر میرن میبینم دل خوش ندارن حال خوب ندارن همین بدترین تقاصه به ظاهر شادن چ به خودشون میرسن ولی فطرت ادمی همینه که وقتی خطا میره حالش خوب نیست اینا تاابد حالشون بده وهمیشه خودشونو کثیف میبینن ولی به رو نمیارن

زندگیشون پر از نکبت و کثافته نیازی به تقاص پس دادن ندارن

خدا ولشون کرده 

وَطَن جان🖤 خسته ام... پایانِ خوبِ داستانت کو؟                   وطن! لبخندهای مردمِ شیرین زبانت کو؟                                              چه جوانانی! اسماعیل میبینی؟ چه جوانانی! بسیاری شان هنوز صورت عشق را بر سینه نفشرده اند...🖤

کاری ندارم که چه کار خوب یا بدی میکنن، ولی من هر کی و دیدم دل کسی رو شکسته، مخصوصا دل یه زن، به ... ...

بابام که چندساله به مامانم خیانت میکنه چراتقاص پس نمیده؟۶۱سالشه یه بارتوعمرش دکترنرفته ولی کلی دردتوجونش افتاده نمیدونم چراازپانمیدازش جیگرم خنک بشه

نه لزوما، اگر اون مرد تقاص پس داده ، اون زن هم تقاص پس میده

بابام هزاربار به مامانم خیانت کرده به خاطر کارهای بابام ده ساله افسردگی گرفتم هرروز گریه میکنم دادوبیدادمیکنم بابام میگه چه گناهی کردم که دخترم افسردگی گرفته بابام هرشب آرزوی مرگ برای خودش میکنه