2777
2789

لطفا تجربه تون هم بگید

اینکه وسواس تون از چه نوع و تا چه حد بوده

و چطوری درمان کردین و چقدر طول کشیده

کاملا مشکل تون حل شده یا اینکه فقط بهتر شده؟

درخواست دوستی ندید قبول نمیکنم

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

شما تجربه دارید؟

در اطرافیانم بله حداقل شش ماه تا یک سال زمان میبره

هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️

میشه منطقی باشین؟ مشکلات روحی و روانی با طب سنتی ؟؟؟؟؟؟؟؟ قطعا کار ساز نیست و نیاز به روانپزشک یا ...

دقیقا همینه این همه علم داره پیشرفت میکنه نمیدونم چرا برای هر چیزی میگن طب سنتی

هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️

میشه منطقی باشین؟ مشکلات روحی و روانی با طب سنتی ؟؟؟؟؟؟؟؟ قطعا کار ساز نیست و نیاز به روانپزشک یا ...

شما اگه کمی تحقیق کنید متوجه میشید که میشه و دلیل منطقی هم داره

دقیقا همینه این همه علم داره پیشرفت میکنه نمیدونم چرا برای هر چیزی میگن طب سنتی

من نه مخالف طب مدرن هستم و نه برای هرچیزی سراغ طب سنتی میرم حتما دلیلی دارم که این راه رو انتخاب کردم

هرکسی صلاح خودش رو بهتر میدونه و مختاره برای خودش تصمیم بگیره

من نه مخالف طب مدرن هستم و نه برای هرچیزی سراغ طب سنتی میرم حتما دلیلی دارم که این راه رو انتخاب کرد ...

چون این طب نمیتونه شما رو درمان کنه فقط ممکنه بدتر بشی همین

چون این طب نمیتونه شما رو درمان کنه فقط ممکنه بدتر بشی همین

اتفاقا من قبلا امتحان کردم بهتر شدم تاثیر خیلی زیادی داره به دلایلی درمانم رو کامل نکردم حالا خواستم تجربه بقیه رو بدونم که برای درمان کامل اقدام کنم پس امکانش هست

کاش یاد بگیرید تو هر زمینه ای بدون اطلاع کافی نظر ندید و صرفا بخاطر مخالفتتون با طب سنتی اون رو بی تاثیر جلوه ندید