2777
2789
عنوان

چه قدر رفتار بعضی خانوم های متاهل زننده ست...

| مشاهده متن کامل بحث + 1899 بازدید | 106 پست
خدا روزی تو جای دیگه بده عزیزم  کسانی که لازم بود حرف من رو بفهمن فهمیدن

معلومه که فهمیدن با این دقتی که توضیح دادی ، کاش همین دقتو تو زندگیت داشتی

ب‍‌ه ن‍‌ام خ‍‌دای‍‌ی کہ ق‍‌ی‍‌م‍‌‌ت دی‍‌دارش م‍‌رگ اس‍‌‌ت-

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بهتر نیست این رفتار های زننده که با فرهنگ ما در تضاد هست بازگو و فرهنگ سازی بشه ؟  

شما با گفتگو با یکدیگر در اینجا فرهنگ سازی میکنید استاد ؟ 

ب‍‌ه ن‍‌ام خ‍‌دای‍‌ی کہ ق‍‌ی‍‌م‍‌‌ت دی‍‌دارش م‍‌رگ اس‍‌‌ت-
یکی خیانت میکنه ، یکی دو تا زن میگیره ، یکی دزدی میکنه ،یکی .... به خودشون و اطرافیانشون ربط داره ، ...

تو این سایت خیلی حرفا زده میشه حرف های روزمره اس که ممکن بین دو دوست پیش بیاد ایشونم اینجا گفتن سایت تبادل نظره دیگه اصلا مشکلی نداره مثلا یکی رد میشه منو دوستم میگیم وای موهاش چه خوش رنگ بود وای داشت باشوهرش دعوا می‌کرد اینجام حکم همونوداره 

ایشون اصلا دخالتی تو زندگی اون خانوم نکرده اگه میرفت به شوهرش میگفت این می‌شد فضولی که بهشون ربطی نداشت دخالت کنه

یکی خیانت میکنه ، یکی دو تا زن میگیره ، یکی دزدی میکنه ،یکی .... به خودشون و اطرافیانشون ربط داره ، ...

اتفاقا تو سایت عمومی توضیح دادم که با هم جنس های خودم راجع بهش تبادل نظر کنم و نظرات دیگران رو هم بشنوم 

بالاخره با همین تبادل نظر هاست که جامعه پیشرفت میکنه و هرکسی میفهمه رفتار درست و غلط چیه 

من رفتار اون خانوم رو مثال زدم 

چی به شما انقدر فشار آورده رو نمیفهمم

در سرم جنگ های بسیاری ست ؛ که تنها کشته اش منم !
بیکار تر از تو ؟

اگه مردی باید بگم اگه زنت یا خواهرت از این دست چندش بازیا بکنه غیرتت میزاره 

یا اگه زنی حتما خودت زیاد از این عشوه بازیا میکنی 

لطفا کاربر آقا نیاد تاپیک هام و ریپ نزنن زیر کامنت هام تو نامحرمی سایت زنونه چی میخای