2777
2789
عنوان

چه قدر رفتار بعضی خانوم های متاهل زننده ست...

| مشاهده متن کامل بحث + 1899 بازدید | 106 پست
من با یکی از اشناها بخاطر همین رفتارای سبک سرانش قاطع رابطه کردم نمیدونستم تا زمانی که چند باری باها ...

کار خوبی کردی عزیزم 

کنار بعضی ها بودن شان آدم رو زیر سوال میبره

در سرم جنگ های بسیاری ست ؛ که تنها کشته اش منم !
احتمالن خودش بود که بهش بر خورد🤣🤣🤣

همینو بگو چقدرم بی ادبه وااییی 

تلخ ترین خداحافظی فشردن دستان بی جان پدرم وپسرعموی 15ساله ام بود...🖤 💔...پدر عزیزم دوستت دارم وهمیشه بیادت هستم 💔 🖤

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

موقعی میتونستی بگی به تو چه که من واکنشی به اون خانوم نشون داده باشم  من به ایشون چیزی نگفتم&n ...

رفتارشو‌ تو ذهنت قضاوت کن ، نیا تو سایت عمومی تک تک رفتاراشو توضیح بدی چون ربطی به شما نداره 

من داغون تر از اینا هم تو خیابون دیدم ولی نمی یام جار بزنم تو نی نی سایت طرف فلانه اون یکی بهمانه 

ب‍‌ه ن‍‌ام خ‍‌دای‍‌ی کہ ق‍‌ی‍‌م‍‌‌ت دی‍‌دارش م‍‌رگ اس‍‌‌ت-
ناراحتیم بابت اینه که استاتر داره با دقت توضیح میده زنه چیکار کرده با پسره ، بابا به تو چه اصن اینقد ...

عزیز دلم این چیزی که شما می‌گیرد فضولی نیست هرکشوری فرهنگ آداب خودشو داره من اصلا مذهبی با حجاب نیستم اما بعضی آدم ها خط قرمز های فرهنگ اون کشور رو رد میکنن چیزی که مردم سالیان سال باهاش زندگی کردن خیلی راحت نمیتون مثل اروپایی ها زندگی کنن حتی خود اروپا هم خط قرمز هایی داره که رد شدن ازش جریمه سنگین داری 

رفتارشو‌ تو ذهنت قضاوت کن ، نیا تو سایت عمومی تک تک رفتاراشو توضیح بدی چون ربطی به شما نداره  ...

خدا روزی تو جای دیگه بده عزیزم 

کسانی که لازم بود حرف من رو بفهمن فهمیدن 

عزیزم اینجا یادگرفتن حتی اکر بیای بگی دو نفر تو خیابان جلوی مردم رابطه ی جنسی داشتن و ناراحتی تو ابر ...

بعضیا قبل از هر چیز باید مشکل شون رو با خودشون حل کنن و با خودشون به صلح برسن

کار خوبی کردی عزیزم  کنار بعضی ها بودن شان آدم رو زیر سوال میبره

زندایی منم کرم داره ۴۵سالشه ولی جوون مونده ب شوهر ۳۰ساله من دست میزنه موقع حرف زدن یا خداحافظی  دایی ساده من فکر میکنه زندایی جای پسرش میدونه در حالی که خودم دیدم چقدر کرمه شب خونشون موندیم با شوهرم دیدم در اتاق باز گذاشته رو ب رو شوهر با سوتین نشسته

ناراحتیم بابت اینه که استاتر داره با دقت توضیح میده زنه چیکار کرده با پسره ، بابا به تو چه اصن اینقد ...

بهتر نیست این رفتار های زننده که با فرهنگ ما در تضاد هست بازگو و فرهنگ سازی بشه ؟  

ما را برگزیدند برای انسان بودن🌻🦋
عزیز دلم این چیزی که شما می‌گیرد فضولی نیست هرکشوری فرهنگ آداب خودشو داره من اصلا مذهبی با حجاب نیست ...

خیلی خوب توضیح دادی عزیزم 

ممنون

نه بابا . ظاهر رو دیدید . مردا زرنگتر از این حرفا هستن .رو نمیکنن . آدم میگه از اینا پاکتر سربه زی ...

من اون آقا رو هیچ وقت ندیدم .ولی طبق شنیده هام ظاهر خوبی داشته و سرکار میرفته .چون کاسب بوده همه میشناختنش .

حالا اصلا آقاعه هم اونکاره .

ولی واکنشش برام جالبه بعد از سالها و اینکه ببخشید لاشی بازی بعضی خانوما ربطی به شوهراشون نداره .به ذاتشوونه

سگ گله هم عاشق گوشته ولی به خودی نمیزنه .خدا کند که بمیرم و وطن فروش نباشم 🇮🇷 آقای خامنه ای به عنوان کسی که سال ها پیش بهت اهانت و جسارت میکردم بهت افتخار میکنم .جاتون تو قلب ماست .ترامپ قمار باز بابت اهانت و غلط بزرگش ،به زودی پشیمان خواهد شد 🇮🇷

با سرعت زیادی داریم به قهقرا میریم...

حسین جان❤️سلام من بر تو باد در تک تک روزهایی که جهان هست،ماه و خورشید هست،آسمان هست،...امااااا من نیستم😍امام زمانم،اگر مرگ‌ به سراغم آمد و هنوز یکدیگر را ندیده بودیم،فراموش نکن من خیلی دیدنت را آرزو میکردم🥹🌸وقتی غبار فتنه نشست/رحمی مباد بر ستم مزدور جیره خوار کنید👊💪 امروز(۲/بهمن/۱۴۰۲)نگران از دست دادن کاربریم نیستم🍂🍂خدای قشنگم؛خدای من♥️این روزها بیشتر حواست به من باشد!میگویند بزرگترین شکست از دست دادن ایمان است...حواست باشد که من شکست نخورم!من هنوزم تو را به نام قاضی الحاجات میخوانم؛حتی اگر همه‌ی التماس‌هایم را نادیده بگیری...هنوز هم تو را الرحمن الراحمین میدانم؛حتی اگر سخت بگیری...هنوز هم تو همان خدایی! اما من...نگذار که از دست بروم عزیز دلم😍من امیدم به توست...برای دلم امن یجیب بخوان!امن یجیب بخوان تا آرام شود این مضطرب...تا آرام گیرد این قلب نا آرام من...♥️❤️❤️،یادمان باشد که ما خون داده‌ایم🇮🇷یک بیابان مرد مجنون داده‌ایم🇮🇷یادمان باشد پیام آفتاب🇮🇷دست نااهلان نیفتد انقلاب🇮🇷

عزیز دلم این چیزی که شما می‌گیرد فضولی نیست هرکشوری فرهنگ آداب خودشو داره من اصلا مذهبی با حجاب نیست ...

یکی خیانت میکنه ، یکی دو تا زن میگیره ، یکی دزدی میکنه ،یکی .... به خودشون و اطرافیانشون ربط داره ، طرف اومده تو نی نی سایت رفتار نه چندان بد یک خانوم رو با دقت آنالیز میکنه ، حرفم اینه که به تو چه خودش قراره بدبخت شه به عموم چه ربطی داره 

....... تو اینجور مواقع اگه همسر طرفو دیدید میتونید بهش اطلاع بدید که خانمش درحال خیانته ، نه اینکه بیاد تو سایت عمومی توضیح بده

ب‍‌ه ن‍‌ام خ‍‌دای‍‌ی کہ ق‍‌ی‍‌م‍‌‌ت دی‍‌دارش م‍‌رگ اس‍‌‌ت-
زندایی منم کرم داره ۴۵سالشه ولی جوون مونده ب شوهر ۳۰ساله من دست میزنه موقع حرف زدن یا خداحافظی   ...

فقط میشه واسه این آدم ها متاسف شد 

واقعا غرور و عزت نفس برای آدم از نون شب واجب تره 

چون جلوی خیلی چیزارو میگیره