2777
2789
عنوان

چه قدر رفتار بعضی خانوم های متاهل زننده ست...

| مشاهده متن کامل بحث + 1899 بازدید | 106 پست
ببینم یکی واسه شوهرت بانیم تنه دلبری کنه بازم اینجوری میگی یا باشمشیر میزنی نصفش میکنی؟؟؟

اگه شوهرمم ادامه بده باهاش دلبری کنه ، صد در صد نصف میشه ...... خب ربطش به تو چی؟ 

ب‍‌ه ن‍‌ام خ‍‌دای‍‌ی کہ ق‍‌ی‍‌م‍‌‌ت دی‍‌دارش م‍‌رگ اس‍‌‌ت-

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تا این گند بازیارو نکنید تو چشم ملت کسی باهاتون کاری نداره

جمع نبند ، تو چشم ملت نمیکنن ملت تو چشم اونان 

اگه شوهرمم ادامه بده باهاش دلبری کنه ، صد در صد نصف میشه ...... خب ربطش به تو چی؟ 

نطردادی توسایت عمومی به همه ربط داره

تلخ ترین خداحافظی فشردن دستان بی جان پدرم وپسرعموی 15ساله ام بود...🖤 💔...پدر عزیزم دوستت دارم وهمیشه بیادت هستم 💔 🖤
به تو چه  .... به تو که صدمه نمیزنن تو فضولی نکن خودش و خانواده خوش میدونن  تو هم رفتارت ...

موقعی میتونستی بگی به تو چه که من واکنشی به اون خانوم نشون داده باشم 

من به ایشون چیزی نگفتم 

ایشون فقط یه مثال بود که یه رفتار رو با هن جنس های خودم قضاوت کنم 

اون آدم رو قضاوت نکردم رفتارش رو قضاوت کردم 

در ضمن آنالیز نکردم فروشگاه فقط دو تا پرو داشت و من منتظر بودم پرو خالی بشه ، نگاه میکردم که ببینم دارن میان بیرون یا نه که این صحنه ها رو  میدیدم‌ 

فکری به حال خشم وجودتون بکنید عزیزم

در سرم جنگ های بسیاری ست ؛ که تنها کشته اش منم !
این خانمها  احتمالا شوهراشون دوس دختر دارن . میخوان  اینا هم دوس پسر داشته باشن تا روی شو ...

چند سال پیش خاله ی من یه مستاجر داشت ،آقاعه که میرفت سرکار خانومه یا دوست پسرشو میاورد خونه یا با یه ماشین میرفت بیرون  .

اونجا هم یکم همسایه ها سنتی بودن بعد از چند وقت به شوهرش گفتن .

شوهره گفته بود مادر بچه مه .من نمیتونم خرفی بهش بزنم .😑😐

مرده هم بسیار آدم موجهی بوده .لااقل ظاهرش .

میخوام بگم ربطی به شوهر نداره .اتفاقا بیشتر وقتها اینجور زنها شوهرای خیلی سر به راهی دارن.

سگ گله هم عاشق گوشته ولی به خودی نمیزنه .خدا کند که بمیرم و وطن فروش نباشم 🇮🇷 آقای خامنه ای به عنوان کسی که سال ها پیش بهت اهانت و جسارت میکردم بهت افتخار میکنم .جاتون تو قلب ماست .ترامپ قمار باز بابت اهانت و غلط بزرگش ،به زودی پشیمان خواهد شد 🇮🇷

شما چرا ناراحت شدی بهتون برخورد 

ناراحتیم بابت اینه که استاتر داره با دقت توضیح میده زنه چیکار کرده با پسره ، بابا به تو چه اصن اینقدر فضولی روتون فشار نمی یاره ، ایرانیا یه چیزو یاد نگرفتم سرشون تو زندگی خودشون باشه

چند سال پیش خاله ی من یه مستاجر داشت ،آقاعه که میرفت سرکار خانومه یا دوست پسرشو میاورد خونه یا با یه ...

نه بابا .

ظاهر رو دیدید . مردا زرنگتر از این حرفا هستن .رو نمیکنن .

آدم میگه از اینا پاکتر سربه زیرتر وجود نداره . 

شفامو میخوام دعا کنید .اگه رفتید زیارتگاه  دعا کنید .  اگه خواستید زیارت عاشورا و دعای توسل یا حتی سوره حمد بخونید اسمم سمیرا . 

موقعی میتونستی بگی به تو چه که من واکنشی به اون خانوم نشون داده باشم  من به ایشون چیزی نگفتم&n ...

عزیزم اینجا یادگرفتن حتی اکر بیای بگی دو نفر تو خیابان جلوی مردم رابطه ی جنسی داشتن و ناراحتی تو ابراز کنی ،بالاخره با یکی دونفر مواجه میشی که اینجوری جوابتو بدن 😐

سگ گله هم عاشق گوشته ولی به خودی نمیزنه .خدا کند که بمیرم و وطن فروش نباشم 🇮🇷 آقای خامنه ای به عنوان کسی که سال ها پیش بهت اهانت و جسارت میکردم بهت افتخار میکنم .جاتون تو قلب ماست .ترامپ قمار باز بابت اهانت و غلط بزرگش ،به زودی پشیمان خواهد شد 🇮🇷