2777
2789
عنوان

زندگی بدون پس انداز

947 بازدید | 19 پست

سلام

دوستان من و شوهرم زندگیمونو از صفر شروع کردیم و الان بعد یازده سال بازم دست و بالمون خالیه،البته خدا رو شکر تونستیم ماشین و یه آپارتمان ۶۵ متری بخریم،اما اصلا پس انداز نداریم،حقوق شوهرمم بعد از پرداخت قسط تقریبا تا بیستم ماه می بینتمون.با وجود بچه و خرجای الان همش غصه میخورم چرا یه قرون زیر سرمون نیست،

البته ته پولش چیزیم نمی مونه پس انداز کنیم،شوهرمم راحت طلبه بعد از اداره دنبال هیچ شغل دومی هم نیست،بچه هام بزرگتر میشن و ما همچنان هشتمون بیشتر گرو نهمونه

از دست شوهرم قاتی کردم

شما ها چه می کنید ؟چه کار کن با این اوضاع

شوهرم همش میگ خدا بزرگه

خدایا تنهامون نزار

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خانواده خودم وضع مالی اکثرشون توپه،خواهرم برادرام،پدرم

اصلا وقتی تو جمع خانوده خودمم خود کم بینی شدید می گیرم ،خواهرم زیر سر شون صد میلیون نباشه محاله یه دست راحتی پنج تومنی بخره اونوقت ما بیستم ماه شوهرم تو کارتش پنجاه تومن بیشتر نیست 

خدایا تنهامون نزار

همش خرج بتراش براي همسرت كه ببينه نيستش الان ميبينه تو تا اخر ماه ميرسوني خودش هم نگران اينده نيست چرا تن به كار بده خوب

مثلا بگو رفتم دكتر ١٠٠تومن پول دارو دادم اونوقت اون ١٠٠ تومن رو جايي پس انداز كن ببينه به وسط ماه هيچي نمونده مجبور ميشه به فكر كار دوم بيافته

‏از چیزی نمیترسم بجز حجم کتابهای نخونده و فیلم‌های ندیده