2777
2789
عنوان

قرص دیلی فرش خوردم حالم بده😭🤮🤢

227 بازدید | 5 پست

دکترم واسه تقویتی  نوشته .روش نوشته روزی یک عدد .همیشه بعد از صبحانه میخوردم امروز دوساعت بعد خوردم الان حالت تهوع شدید دارم حالم بدددده میخوام بالا بیارم

چیکار کنم؟!

بالا بیار🥴

حقیقت آیینه‌ای بود که از آسمان به زمین افتاد و شکست، هر کس تکه‌ایی از آن را برداشت خود را در آن دید، گمان کرد حقیقت نزد اوست، حال آنکه حقیقت نزد همگان است.

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

بدم میاد از بالا آوردن😭😭😭

خب بالا نیار🤣🤣

حقیقت آیینه‌ای بود که از آسمان به زمین افتاد و شکست، هر کس تکه‌ایی از آن را برداشت خود را در آن دید، گمان کرد حقیقت نزد اوست، حال آنکه حقیقت نزد همگان است.

چند تا کار میتونید انجام بدید:

اولین قدم:

آب بنوشید: کم آبی میتونه حالت تهوع رو تشدید کنه. سعی کنید جرعه جرعه آب بنوشید تا معده تون آروم بشه.

دومین قدم:

زنجبیل مصرف کنید: زنجبیل به هضم غذا کمک میکنه و حالت تهوع رو تسکین میده. میتونید زنجبیل رو به صورت چای، دمنوش یا رنده شده مصرف کنید.

سومین قدم:

غذاهای ساده بخورید: غذاهای چرب و سنگین میتونن حالت تهوع رو بدتر کنن. سعی کنید غذاهای ساده مثل نان تست، سوپ مرغ یا ماست بخورید.

چهارمین قدم:

استراحت کنید: استراحت میتونه به بدنتون کمک کنه تا خودش رو ریکاوری کنه. سعی کنید تا زمانی که حالتون بهتر میشه، استراحت کنید.

نکات:

• اگر حالت تهوع شما شدید بود یا بعد از چند ساعت بهتر نشد، به پزشک مراجعه کنید.
  • اگر سابقه آلرژی به دیلی فرش یا هر داروی دیگه ای دارید، به پزشک اطلاع بدید.
  • اگر باردار هستید یا شیر میدهید، قبل از مصرف دیلی فرش با پزشک مشورت کنید.

امیدوارم حالتون زودتر خوب بشه.

امداد خودرو تهران شبانه روزی آقای امدادaghayeemdad.com