2777
2789
عنوان

در آستان مقدس نشستم

| مشاهده متن کامل بحث + 441 بازدید | 101 پست
رسیدن ث به ح و خوشبختی شون @mlita91   سلامتی و خانه دار شدن خانم م @sbmimi   رسیدن ...

خیرببینی مرسی ازت ب یادم بودی❤

انشاءالله حاجت روابشی ۵تاسوره کوثرنصیب قلب مهربون ت

درخواست دوستی پذیرفته نمیشود متشکرازشعوربالاتون"..........

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلام عزیزم قبول باشه

منو لطفا خیلی خیلی دعا کن

لطفا منو تو تاپیک های ختم قران تگ کنید ممنونم❤️⚜الهی عَظُمَ الْبَلاَّءُ وَبَرِحَ الْخَفاَّءُ وَانْکَشَفَ الْغِطاَّءُ وَانْقَطَعَ الرَّجاَّءُ وَضاقَتِ الاْرْضُ وَمُنِعَتِ السَّماَّءُ واَنْتَ الْمُسْتَعانُ وَاِلَیْکَ الْمُشْتَکی وَعَلَیْکَ الْمُعَوَّلُ فِی الشِّدَّهِ وَالرَّخاَّءِ اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَ الِ مُحَمَّدٍ اُولِی الاْمْرِ الَّذینَ فَرَضْتَ عَلَیْنا طاعَتَهُمْ وَعَرَّفْتَنا بِذلِکَ مَنْزِلَتَهُمْ فَفَرِّجْ عَنا بِحَقِّهِمْ فَرَجاً عاجِلا قَریباً کلمح الْبَصَرِ اَوْ هُوَ اَقْرَبُ یا مُحَمَّدُ یا عَلِیُّ یا عَلِیُّ یا مُحَمَّدُ اِکْفِیانی فَاِنَّکُما کافِیانِ وَانْصُرانی فَاِنَّکُما ناصِرانِ یا مَوْلانا یا صاحِبَ الزَّمانِ الْغَوْثَ الْغَوْثَ الْغَوْثَ اَدْرِکْنی اَدْرِکْنی اَدْرِکْنی السّاعَهَ السّاعَهَ السّاعَهَ الْعَجَلَ الْعَجَلَ الْعَجَلَ یا اَرْحَمَ الرّاحِمین بِحَقِّ مُحَمَّدٍ وَآلِهِ الطّاهِرینَ.⚜                   ⚜"اللَّهُمَّ کُنْ لِوَلِیِّکَ الحُجَهِ بنِ الحَسَن، صَلَواتُکَ علَیهِ و عَلی آبائِهِ، فِی هَذِهِ السَّاعَهِ وَ فِی کُلِّ سَاعَهٍ، وَلِیّاً وَ حَافِظاً وَ قَائِداً وَ نَاصِراً وَ دَلِیلًا وَ عَیْناً، حَتَّی تُسْکِنَهُ اَرْضَکَ طَوْعاً وَ تُمَتعَهُ فِیهَا طَوِیلا"⚜⛅️اللّٰهُمَّ عَجِّلْ لِوَلِیِّکَ الْفَرَجُ⛅️

حتما ب یادتم سارا جان ..دعا میکنم ان شالله نی نیت سالم و پسر باشه ب لطف خدا سرباز صاحب الزمان باشه و ...

انشاله عزیز دلم انشاله هرچی از خدا میخای بهت بده، کنار ضریح یادم کن عزیزم ممنون دارتم 

خواهش میکنم گلم 🩷الهی حاجتروایی تون رو ببینم🌷🌸

چ ناز این جوری نوشتی💕😍😘 انشاءالله شمازودترازمن حاجت روابشی الهی آمین

درخواست دوستی پذیرفته نمیشود متشکرازشعوربالاتون"..........

رسیدن ث به ح و خوشبختی شون @mlita91   سلامتی و خانه دار شدن خانم م @sbmimi   رسیدن ...

خوشگلمی دختر گل خوش قلب مرسی یادم بودی خیلی دعاگوتم خبر ازدواجت باهاش انشاالله ،استارتر گل دعاگ تونم لطفا دعا کنین کسی ک دلمو شکست بیادش ب سمتم دارم کم میارم