جنگل_بارانی مدیر عضویت: 1402/03/07 تعداد پست: 7615 عنوان در آستان مقدس نشستم | مشاهده متن کامل بحث + 441 بازدید | 101 پست سلام دوستان در آستان مقدس یکی از امامزاده های والا مقام متبرک نشستمشما اسم و حاجت بگید براتون صلوات میفرستمشما هم لطفا دعا کنید و صلوات بفرستید کار من زودتر درست شهاللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 1403/01/19 | 13:35 26 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
mlita91 عضویت: 1402/08/01 تعداد پست: 5652 رسیدن ث به ح و خوشبختی شون @mlita91 سلامتی و خانه دار شدن خانم م @sbmimi رسیدن ... خیرببینی مرسی ازت ب یادم بودی❤انشاءالله حاجت روابشی ۵تاسوره کوثرنصیب قلب مهربون ت درخواست دوستی پذیرفته نمیشود متشکرازشعوربالاتون"..........
شوکورول عضویت: 1399/02/11 تعداد پست: 313 آرزو هستم عزیزم دعا کن بتونم آزمونمو قبول شم انشاالله خودتم حاجتروا شی 🙏
نون_بربریییی عضویت: 1402/06/24 تعداد پست: 43926 خیرببینی مرسی ازت ب یادم بودی❤ انشاءالله حاجت روابشی ۵تاسوره کوثرنصیب قلب مهربون ت خواهش میکنم گلم🩷الهی حاجتروایی تون رو ببینم🌷🌸
1tar عضویت: 1400/11/21 تعداد پست: 21364 الهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم برای حاجت روایی استاتر غدیری ام🌸فقط حیدر امیرالمومنین هست🌹خیبر خیبر یا صهیون👊
دختر_خیلی_بد عضویت: 1398/07/25 تعداد پست: 2627 سلام عزیزم قبول باشهمنو لطفا خیلی خیلی دعا کن لطفا منو تو تاپیک های ختم قران تگ کنید ممنونم❤️⚜الهی عَظُمَ الْبَلاَّءُ وَبَرِحَ الْخَفاَّءُ وَانْکَشَفَ الْغِطاَّءُ وَانْقَطَعَ الرَّجاَّءُ وَضاقَتِ الاْرْضُ وَمُنِعَتِ السَّماَّءُ واَنْتَ الْمُسْتَعانُ وَاِلَیْکَ الْمُشْتَکی وَعَلَیْکَ الْمُعَوَّلُ فِی الشِّدَّهِ وَالرَّخاَّءِ اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَ الِ مُحَمَّدٍ اُولِی الاْمْرِ الَّذینَ فَرَضْتَ عَلَیْنا طاعَتَهُمْ وَعَرَّفْتَنا بِذلِکَ مَنْزِلَتَهُمْ فَفَرِّجْ عَنا بِحَقِّهِمْ فَرَجاً عاجِلا قَریباً کلمح الْبَصَرِ اَوْ هُوَ اَقْرَبُ یا مُحَمَّدُ یا عَلِیُّ یا عَلِیُّ یا مُحَمَّدُ اِکْفِیانی فَاِنَّکُما کافِیانِ وَانْصُرانی فَاِنَّکُما ناصِرانِ یا مَوْلانا یا صاحِبَ الزَّمانِ الْغَوْثَ الْغَوْثَ الْغَوْثَ اَدْرِکْنی اَدْرِکْنی اَدْرِکْنی السّاعَهَ السّاعَهَ السّاعَهَ الْعَجَلَ الْعَجَلَ الْعَجَلَ یا اَرْحَمَ الرّاحِمین بِحَقِّ مُحَمَّدٍ وَآلِهِ الطّاهِرینَ.⚜ ⚜"اللَّهُمَّ کُنْ لِوَلِیِّکَ الحُجَهِ بنِ الحَسَن، صَلَواتُکَ علَیهِ و عَلی آبائِهِ، فِی هَذِهِ السَّاعَهِ وَ فِی کُلِّ سَاعَهٍ، وَلِیّاً وَ حَافِظاً وَ قَائِداً وَ نَاصِراً وَ دَلِیلًا وَ عَیْناً، حَتَّی تُسْکِنَهُ اَرْضَکَ طَوْعاً وَ تُمَتعَهُ فِیهَا طَوِیلا"⚜⛅️اللّٰهُمَّ عَجِّلْ لِوَلِیِّکَ الْفَرَجُ⛅️
آباژر عضویت: 1401/10/15 تعداد پست: 2835 حتما ب یادتم سارا جان ..دعا میکنم ان شالله نی نیت سالم و پسر باشه ب لطف خدا سرباز صاحب الزمان باشه و ... انشاله عزیز دلم انشاله هرچی از خدا میخای بهت بده، کنار ضریح یادم کن عزیزم ممنون دارتم
mlita91 عضویت: 1402/08/01 تعداد پست: 5652 خواهش میکنم گلم 🩷الهی حاجتروایی تون رو ببینم🌷🌸 چ ناز این جوری نوشتی💕😍😘 انشاءالله شمازودترازمن حاجت روابشی الهی آمین درخواست دوستی پذیرفته نمیشود متشکرازشعوربالاتون"..........
نون_بربریییی عضویت: 1402/06/24 تعداد پست: 43926 چ ناز این جوری نوشتی💕😍😘 انشاءالله شمازودترازمن حاجت روابشی الهی آمین ارههههه خواستم تم بهاری بشه🌸🌷😍
sssui عضویت: 1402/08/23 تعداد پست: 8033 رسیدن ث به ح و خوشبختی شون @mlita91 سلامتی و خانه دار شدن خانم م @sbmimi رسیدن ... خوشگلمی دختر گل خوش قلب مرسی یادم بودی خیلی دعاگوتم خبر ازدواجت باهاش انشاالله ،استارتر گل دعاگ تونم لطفا دعا کنین کسی ک دلمو شکست بیادش ب سمتم دارم کم میارم
جنگل_بارانی مدیر استارتر عضویت: 1402/03/07 تعداد پست: 7615 دقیقااااا خودمو اینجوری بی کس و بدبخت نمیدیدم😔 انشالله حل شهمنم مثل شما هستم😓
جنگل_بارانی مدیر استارتر عضویت: 1402/03/07 تعداد پست: 7615 خیلی ممنونم، زیارت تون قبول حق 🤲🏻 الهی بزودی زود صاحب شغلی عالی و با درآمدی عالی بشید ... خیلی از شما ممنونمانشالله که بهترین نصیب قلب پر مهر شما باشه
جنگل_بارانی مدیر استارتر عضویت: 1402/03/07 تعداد پست: 7615 بهش بگو خسته شدم بسه دیگه انشالله درست میشه
جنگل_بارانی مدیر استارتر عضویت: 1402/03/07 تعداد پست: 7615 رسیدن ث به ح و خوشبختی شون @mlita91 سلامتی و خانه دار شدن خانم م @sbmimi رسیدن ... الهی همگی حاجت روا باشیدسه سوره توحید خوندم و کلی صلوات
جنگل_بارانی مدیر استارتر عضویت: 1402/03/07 تعداد پست: 7615 برام دعا میکنید که آزمون رو قبول شم اسمم مهدیه ممنونم انشالله قبول میشید