2777
2789
عنوان

در آستان مقدس نشستم

| مشاهده متن کامل بحث + 441 بازدید | 101 پست
@بهارگیلانی     به یادتونم انشالله حاجت روا باشید لطفا برای من دعا میکنید زودتر کارم ...

عزیزم مرسی از لطفت..انشاءالله که حاجت روا بشی و بیای خبرشو زود به ما بدی

گلم دعا کن برای رفع مشکلات مالی و اینکه راهی باز بشه امسال صاحب خونه بشم به امام رضا بگو چرا دست شکوفه رو نمیگیری خیلی در مونده شده😭

💚🧡در جوانی ام... دلتنگ جوانی شده ام...چه کرده اند با ما🧡💚

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم مرسی از لطفت..انشاءالله که حاجت روا بشی و بیای خبرشو زود به ما بدی گلم دعا کن برای رفع مشکلات ...

انشالله حاجت روا باشید

البته من امامزاده که برادر امام رضا هستند ، نشستم

اللهم صل علی محمد و آل محمد

انشالله حاجت روا باشید البته من امامزاده که برادر امام رضا هستند ، نشستم اللهم صل علی محمد و آل ...

حواسم نبود اشتباه خوندم بازم مرسی گلم😘

💚🧡در جوانی ام... دلتنگ جوانی شده ام...چه کرده اند با ما🧡💚
عزیزم 💔 خیلی درک تون میکنم منم همینطور هیچ وقت فکر نمیکردم اینجوری بشه مسیر زندگی منم 

دقیقااااا

خودمو اینجوری بی کس و بدبخت نمیدیدم😔

لطفا دعا کنید شرمنده پدرومادرم نشم و هرچه زودتر برم سرکار و بی‌پولی نکشم🤲🏻😔اونا چشم امیدشون به من هست.🙏🏻🤲🏻💚🌹لطفا دعا کنید از خطا به دور باشم🤲🏻💚من روزهای سختی میگذرونم با دعاهاتون خوشحالم کنید لطفا🙏🏻😔

دوستان عزیز سایر کاربرها هم دعا کنید لایک کنید انشالله به حق دعا در حقدهمدیگر حاجت همگی روا شود

برام دعا میکنید که آزمون رو قبول شم 

اسمم مهدیه

ممنونم 

۲ نکته ی مهم از امیر مومنین : ۱)امام علی (ع) : به دلت بقبولان که دنیا فانیست ✨️۲) علی را گفتند : ای علی چگونه علی شدی ؟ امام فرمودند : نگهبان دلم بودم ✨️ ‌‌‌‌‌..." خویش شکر گذار تمام داشته هایش هست " حتی گاهی شکرگذار غم هایش . 

قبولی منو خواهرم امسال تو اون رشته ای که مد نظرمه 🥺

..نژاد کورد یکی از اصیل ترین نژاد در ایران هست !😎✌ نه کورد از ایران جدا میشه نه ایران از کورد!😎✌ #هربژی کورد و کوردواری🥰 ... به گفته رهبر معظم انقلاب اسلامی:کردستان مهد اصلی رشادت های رزمندگان اسلام در جنگ تحمیلی بوده است و سرزمین مجاهدت های خاموش است که با تمام قوا در برار دشمن می ایستد😍🥰✌