2777
2789
عنوان

سقط

175 بازدید | 25 پست

دوستان سلام

من ۱۴ اسفند با مصرف قرص تو خونه سقط کردم

تا ۱۶ فروردین هم خونریزی داشتم

۱۷م رفتم سونو گفتن ۲/۵ سانت بقایا داری 

چون نمیخواستم کورتاژ کنم بهم قرص متیل ارگونوین ۰/۱۲۵ دادن

الان چه اتفاقی قراره بیوفته ؟ خونریزی میگیرم ؟

حتما بقایا میوفته؟ ممکنه لازم بسه کورتاژ بشم ؟من خیلی میترسم 

۷ هفته باردار بودم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اصلا درک نمکنم چرا خانوما خود ازاری دارن اگه همون اول کورتاژ میکردی این همه خونریزی و عذاب نداشتی خواهره گل من میدونی الان چقد خون از دست دادی و ضعیف شدی کورتاژ ن درد داره ن خون ریزی ن عواقب بد 

میگن دعای نی نی سایتی های عزیز خیلی گیراس میشه دعا کنین حقی ک واسه ماس بهمون برگرده

چرا سقطش کردی دلت اومد؟ من ۱۵ماهه اقدامم دارم دیوونه میشم.

عزیزم بچشون مشکل داشت فکر کنم مثل بچه من ک مشکل داشت خودش سقط شد

عدس کوشولووووم ۱۴۰۳/۱/۱۴ ساعت ۵ صبح سقط شد 💔روزی که آزمایش دادم دکتر آزمایشگاه بهم گفت ی عدس کوشولووو تو شکممه منم اسم کاربریمو گذاشتم مامان عدس کوشولووو اما دیگه عدسم و ندارم 🥺💔
اصلا درک نمکنم چرا خانوما خود ازاری دارن اگه همون اول کورتاژ میکردی این همه خونریزی و عذاب نداشتی خو ...

دقیقا اتگار کورتاژ چیز بدیه ولی خب اونقدرام بد نیست 

عدس کوشولووووم ۱۴۰۳/۱/۱۴ ساعت ۵ صبح سقط شد 💔روزی که آزمایش دادم دکتر آزمایشگاه بهم گفت ی عدس کوشولووو تو شکممه منم اسم کاربریمو گذاشتم مامان عدس کوشولووو اما دیگه عدسم و ندارم 🥺💔
کورتاژ کردین؟

خیر خودش سقط شذ نرمال نبود اما من قرص نخورذم کورتاژ نکردم استراحت مطلق موندم اما سقط شذ یعنی رسما خودمو ب هر در و دیواری زدم ک بمونه برام ولی وقتی نخاد بمونهه سفط میشه دیگ 

دقیقا اتگار کورتاژ چیز بدیه ولی خب اونقدرام بد نیست 

اصلا بدی نداره 

من تو خونه دردای سقطم شروع شد دیدم واویلا قابل تحمل نیس از شانسمم خداروشکر داروهای سقط پیدا نمیشد دعا دعا میکردمم ک کلا پیدا نشه تو پیک ۵کرونا بودیم ک هیچی دارو نبود دیگه رفتم پیش دکترم گفتم دارو پیدا نمیکنم کمرمم داره خورد میشه هرچی بگی پول میدم فقط کورتاژم کن ک خداروشکر قبول کرد مثل یه خواب سبک ۵دقیقه ای بود بعدش هم ن دردی ن بخیه ای ن خونریزی داشتم 

میگن دعای نی نی سایتی های عزیز خیلی گیراس میشه دعا کنین حقی ک واسه ماس بهمون برگرده

خیر خودش سقط شذ نرمال نبود اما من قرص نخورذم کورتاژ نکردم استراحت مطلق موندم اما سقط شذ یعنی رسما خو ...

من یه روز از موعدم عقب افتاده ولی علائم پریودی دارم و ترشحات سفید خیلی استرس دارم که باردارم یا نه آخه عقدم به نظرتون حتما بارداریه یا میتونه یه چیز دیگه ای باشه؟ عصر میرم پیش دکتر 

من یه روز از موعدم عقب افتاده ولی علائم پریودی دارم و ترشحات سفید خیلی استرس دارم که باردارم یا نه آ ...

الان بی بی چک بزنی نشون میده

من یه روز از موعدم عقب افتاده ولی علائم پریودی دارم و ترشحات سفید خیلی استرس دارم که باردارم یا نه آ ...

ممکنه باردار باشی عزیزم همون برو دکتر ببین چی میگ اگ پریود نشی احتمالا برات بتا مینویسه