2777
2789
عنوان

چجوری به شوهرم بگم

274 بازدید | 12 پست

چجوری به شوهرم بگم وقتی می ریم خونه مادرش اینا تغیر رفتار نده سرد نباشه یه طوری نشه

اونا یه شهر دیگه زندگی میکنن وقتی می ریم اضلا شوهرم عوض میشه میشه 

نمیدونم چی بگم چطور بگم حالم بده

نحوه رفتار با مادر شوهر 🌺

١_خونه مادرشوهر نه خیلی دیر برو که دلگیر بشن و نه خیلی زود به زود که عادی بشی و خسته بشن!

٢_ همسرت رو جلوی جمع با پیشوند "آقا"صدا بزن

٣_ با فامیل شوهر حین ورود به جمعشون محکم دست بده و لبخند رو لبت باشه

۴_موقع شنیدن حرفهای ناراحت کننده مادر پسری، سعی کن حواست رو به تلوزیرن پرت کنی یا محل رو برای دقایقی به بهونه ی آشپزخونه یا کمک کردن ترک کنی

۵_ کنار مادرشوهر به هیچ عنوان با همسرت حرفهای خصوصی رو بصورت "پچ پچ" یا درگوشی نزن

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خیلی فوکوس نکن رو این مورد 

سعی کن برات مهم نباشه اصن 

اینطوری دیگه اذیت نمیشی 

با خانوادش سرگرم شو 

فک کنم تازه ازدواج کزدین؟درسته

شاید با خودش فک میکنه دلیل جدایی اون از خانوادش تویی

چون منم همینطوری بودم وابسته خانوادم بودم

اکثر مردا رفتارشون جلو خانوادشون عوض میشه. شوهر بی شعور من که حتی وقتی پیش اوناست پشت تلفن هم طلبکارانه حرف میزنه، تا جایی که بهش زنگ نمیزنم چون میدونم پیش اوناست. وقتی هم میریم خونه مادرش، من ازش دوری میکنم که چیزی بهم نگه و آزارم نده. در کل باید دوری کنی. مثل مار میشن که میخواد نیش بزنه

نحوه رفتار با مادر شوهر 🌺 ١_خونه مادرشوهر نه خیلی دیر برو که دلگیر بشن و نه خیلی زود به زود که ...

مثلا چند وقت یک بار خوبه 

تو خانواده مون چهار تا آرزو نام داریم☺️خاله م 🥰من😊خواهرزاده‌ام 😘زن داداشم 😍برای همه جالبه گفتم اینجام بگم شاید برای شمام جالب بود🙃
هر فردی به تناسب ویژگی های موجود ارتباط خود را تنظیم نماید 

عزیزم چ ویژگی‌های مثلا 🤔🙄

تو خانواده مون چهار تا آرزو نام داریم☺️خاله م 🥰من😊خواهرزاده‌ام 😘زن داداشم 😍برای همه جالبه گفتم اینجام بگم شاید برای شمام جالب بود🙃