بچهای تهرانی میشه ادم ۳۸ هفته و چند روز خودش بره بیمارستان خصوصی واس زایمان تکراری؟؟؟؟من میدونم ک انجام میدن وبی میخام بدونم دکترت باید هماهنگ کنه؟؟اخه دستمزد جدا میخاد
تن ماهی میخوری فاز کوسه ور نداررررر😂😂😂کاربر قدیمی ام منفجر شدم😪
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
سلام وقتتون بخیر عزیزم ممنون میشم جواب بدین من تازه ازمایشم مثبت شده میخواستم دکتر ناتاشا رو انتخاب کنم ازشون راضی هستین؟من شکم اولمه یعنی باید ۱۵ تومنم جدا براش بریزنم؟!زایمان کردین بسلامتی؟از بیمارستان پارسیان راضی بودین؟
سلام وقتتون بخیر عزیزم ممنون میشم جواب بدین من تازه ازمایشم مثبت شده میخواستم دکتر ناتاشا رو انتخاب ...
سلاممن زایمان دومم انجام دادم پیشش اولیشو خیلی راضی بودم بیمارستانم عالی ولی دومی رو یکم سختی کشیدم اونم بخاطر پایین بودن پلاکت خونم بود دیگ مقصر دکتر نبود دکتر مهریون و بااخلاقیه جدیدا اونم ۳ تومن زیرمیزی میگیره
تن ماهی میخوری فاز کوسه ور نداررررر😂😂😂کاربر قدیمی ام منفجر شدم😪