2777
2789
عنوان

زایمان زایمان سزارین بیاید ی لحظه

| مشاهده متن کامل بحث + 191 بازدید | 25 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میدونم باقد بدی یا که بری دولتی

ن من خصوصی رفتم ولی این حرفا نبود اون از بیمارستان میگیره به خاطر شما که نمیاد بیمارستان برا چی دوباره بدین همون هزینه بیمارستان بخش عمدش دستمزد دکتره

کاربری دست دو نفر👧

سلام وقتتون بخیر عزیزم ممنون میشم جواب بدین من تازه ازمایشم مثبت شده میخواستم دکتر ناتاشا رو انتخاب کنم ازشون راضی هستین؟من شکم اولمه یعنی باید ۱۵ تومنم جدا براش بریزنم؟!زایمان کردین بسلامتی؟از بیمارستان پارسیان راضی بودین؟

خدایا شکرت مادر شدم🙏انشالله قسمت همه منتظران💜
سلام وقتتون بخیر عزیزم ممنون میشم جواب بدین من تازه ازمایشم مثبت شده میخواستم دکتر ناتاشا رو انتخاب ...

سلام‌من زایمان دومم انجام دادم پیشش  اولیشو خیلی راضی بودم بیمارستانم عالی ولی دومی رو یکم سختی کشیدم اونم بخاطر پایین بودن پلاکت خونم بود دیگ مقصر دکتر نبود  دکتر مهریون و بااخلاقیه جدیدا اونم ۳ تومن زیرمیزی میگیره

تن ماهی میخوری فاز کوسه ور نداررررر😂😂😂کاربر قدیمی ام منفجر شدم😪
سلام گلم خوبیداشتم تایپک قدیمیتون رو‌میخوندم اقدام توی محرم شما چیکار کردین اقدام کردی؟منم ماه دیگه ...

اره انقدم بچهای خوبی دارم جفتشون عاقل  اروم

تن ماهی میخوری فاز کوسه ور نداررررر😂😂😂کاربر قدیمی ام منفجر شدم😪
سلام‌من زایمان دومم انجام دادم پیشش اولیشو خیلی راضی بودم بیمارستانم عالی ولی دومی رو یکم سختی کشید ...

ممنون که جواب دادین نمیدونم کدوم دکتر و بیمارستان رو انتخاب کنم خیلی سخته🥴

خدایا شکرت مادر شدم🙏انشالله قسمت همه منتظران💜