2777
2789

من با کوچیکترین صدا میپرم دیگه بی خواب میشم 

کسی گوشگیر اسفنجی استفاده کرده ؟ گوش درد میگیره ؟ جلو صداتو میگیره؟

ماشالله 🌹

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خ خوابم سنگینه و خیلی هم حرکت میکنم ت خواب و بلا سرم میاد همین دیشب ت خواب ۱۸۰ زدم الان پام درد میکنه

قبل هر چیزی، من از ادم چسب متنفرم فاصلتون و حفظ کنید فرقی هم نداره چ جنسیتی دارین⚡️من صبح كه از خواب پا مى شم دلم مى خواد كسى نباشه باهام حرف بزنه، مى خوام از خونه كه میرم بيرون، كسى منتظر نباشه تا برگردم؛ دل كسى تنگ نشه واسم؛ كسى منو نخواد؛ مى خوام تنها باشم.

گل گاوزبان و اسطوخودوس بخور. قبل خواب 

چشم بند استفاده کن 

گوشگیر خوب نیست هم گوشت مبخاره هم صدای قلبت می‌شنوی و خواب نمیری 

لایک نکنید لطفاً✨☘️    یک عدد مترجم آزاد ☘️کاری داشتید خوشحال میشم انجام بدم.                          پیـشتم نباشم ، پـیشته حواسم!  احسان من   دوستت دارم ❤️🌱   🌷🍁❤️ اگر خوشحالی پیشش، کافیه برات!♥️💯✨به آرزوهام قول رسیدن دادم!✨✨✨

من فیلم یوتیوب میذارم

دیگه هیچی بیدارم نمیکنه

بديش اینه تداخل تو خوابم پیش میاره 

همون طور که نریتر داستان تعریف می کنه منم خوابش رو میبینم

البته این برا سرماس

الان که هوا گرمه جونم کولر صدا هیچی نمیذاره بیات

آخه میدونین ما تازگی یه همسایه اومده طبقه بالا تا ۲ شب میان و میرن در رو به هم میکوبن فرهنگشون جوریه تمیخوام درگیرشون بشم فقط میخوام راحت بخوابم

ماشالله 🌹

مرسی از لطفتون خانم،منم همین مشکل رو داشتم،برین از داروخونه یه مدل گوش گیر هس که ژله ای و حالت قسمت ...

شما استفاده میکنین گوشتون بعدش درد نمیگیره ؟ جلو صداتو میگیره ؟ منم‌میخوام از همون ژله آیا بگیرم

ماشالله 🌹

مرسی از لطفتون خانم،منم همین مشکل رو داشتم،برین از داروخونه یه مدل گوش گیر هس که ژله ای و حالت قسمت ...

اسم برندش رو میگید لطفا

🔴 از این به بعد بجای کلمه بیماری های “مادر زادی” از کلمه “بدو تولد” استفاده کن 🔴  تو سیستم وزارت بهداشت و آموزش هم داره این کلمه اصلاح میشه و بخشنامه اومده  که واژه مادر حذف بشه چون در خیلی از این بیماریها مادر نقشی نداره ولی همیشه بار منفی و حس سرزنش گر روی مادر میمونه بابت این موضوع. شما هم از امروز شروع کنید تمرین کنید دیگه از این کلمه استفاده نکنید اگر هم جایی شنیدید اصلاحش کنید تا به مرور از جامعه حذف بشه🌹