2777
2789
عنوان

مادرشوهرم میگه بالای پنجاه ملیون بایدهدیه بدید

| مشاهده متن کامل بحث + 8331 بازدید | 209 پست
اتفاقی دید عزیزم

من قبلا احساس حقارت میکردم که جلو مادرشوهرم بگم کارتم خالیه یا....

ولی الان اگه هزار تومنم دارم،بازم میگم کارتم خالیه اگه میشه تو ویزیت بچه مو حساب کن

اینجوری حداقل میتونم هزارتومنو نگه دارم

ولی بازم با این حال هیچ موقع باور نمکنه که مثلا من گوشت یا مرغ ندارم توی یخچالم

عزیزم میگه چون. پدر نداره یجوری باید اینا بزارن رو هم کمک کنن، دیشب یکساعت باشوهرم حرف زدم گفتم ده خ ...

جهاز رو که با وام ازدواجشون بخرن( سهم عروس) اگه بقیه وضعشون خوبه و دارن کمک کنن ولی شما که خودت مستاجری پول جهاز بدی خیلی نامردیه...خواهر شوهرت شاغل نیست؟ مادرشوهرت درآمد ندارن؟

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

جهاز رو که با وام ازدواجشون بخرن( سهم عروس) اگه بقیه وضعشون خوبه و دارن کمک کنن ولی شما که خودت مستا ...

خواهرشوهرم یه کارنیمه داره بدک نی،، مادرشوهرم نه خونه داره، منم همینو به شوهرم گفتم که ازپول وام بدن، حالا قراره امروز بریم شب حرف بزنن

دلم💔یجوریه،، ولی پُراز صبوریه..... 🥀

یا خدا چه خبره ، مگه شما قرارِ توقع همه را به جا بیارین .. بگین خودمونم میدونیم  ارزش فلانی بیشتر از این حرفاس ولی در توانمون همین قدرِ ... 

بدم میاد با زور کسی حرفش به کرسی بشینه

اگه شوهرت به حرفته غمت نباشه و هرچقدر دوس داری و در توانته بده ولی اگه شوهرت به حرف مادرشه خودته عذاب نده دیگه چاره چیه بهش بگو اگه قبول کرد ک کرد اگه نه بزار هرکاری دلشون میخواد بکنن.

کسی مخالف حرفام هست ریپ نکنه😠😏😠 سایت ارث باباهاتون نیست هرکسی آزاده عقیدشو بیان کنه اگه ریپ کردی گزارش میخوری
اگه شوهرت به حرفته غمت نباشه و هرچقدر دوس داری و در توانته بده ولی اگه شوهرت به حرف مادرشه خودته عذا ...

صد درصد که نه،، ولی اره گوش میده بحرفم،، هرچند وقتی پیش مادرشه خیلی جوگیر میشه

عروسی چی شد. ؟ کادو دادید ؟ چقدر ؟

عزیزم نامزدیش بود، کادو نزدیک عروسی میدیم ولی هنوز نظرشون رو مبلغ بالاس، منم روهمون ده موندم، 

استارتر جان بخاطر بچهاتم که شده با این خانواده سمی قطع ارتباط کن 

تاپیک برادرشوهر دیوونتو خوندم من جای تو  از این خانواده روانی ترسیدم

خیلی مواظب خودتو بچهات باش

هست را اگر قدر ندانی ، میشود بود ....
استارتر جان بخاطر بچهاتم که شده با این خانواده سمی قطع ارتباط کن  تاپیک برادرشوهر دیوونتو خوند ...

مرسی عزیزم من فقط بخاطر مراسمات میرم وگرنه اصلا نمیرم،