2777
2789
عنوان

لوازمم فانتزی + عکسسسس😍😍

| مشاهده متن کامل بحث + 1952 بازدید | 120 پست
رژ لبه  تست رنگشو پست بعدش گذاشتم‌🥲

درشو چجوری باز نیکنی مث شکلاتی باز کن ببینم

❌لایک نکنید❌    کاش خانواده ها یاد بگیرن بجای محدود کردن دخترا پسرای خوبی تربیت کنن😑😔                

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

لدورا فرق گرووونه بی خیالش شو اصلا خوب نیس والا

چرا؟مادرم دوسال پیش استفاده کرد از این رو به اون رو شد 

تمام جاری هاش دنبال این بودن ک مامانم چیکار میکنه اینجور خوشگل شده😂

میشه برای بچه فامیلمون که لکنت داره صلوات بفرستید؟🥺فداش شم چقدر میبینم ک اذیت میشه

[QUOTE=334670564]خاصیت ب برکرم چیه😂😂[/QUOTE
بی بی کرم XQM🌸👀

• این کرم بافت سبک داره و رطوبت پوست رو حفظ میکنه

• ضد چروک، ضد لک و جوانسازه

• کاور بالایی داره و حاوی ضد آفتاب با spf 42

• حاوی هیالورونیک اسید، عصاره بابونه، رزماری، روغن دانه ماکادمیا و عصاره  خاویار

• از پیری زودرس پوست جلوگیری میکنه و در برابر اشعه UV محافظت بالایی داره

• قیمت این محصول: 117t

چرا؟مادرم دوسال پیش استفاده کرد از این رو به اون رو شد  تمام جاری هاش دنبال این بودن ک مامانم ...

من لدورا کرم پودرشم گرفتم ضدافتابشم گرفتم رژش هم گرفتم اصلا خوشم نیومد ، فقط پد بهداشتیش خوبه بوی خوبی داره همین.

ما داستان را از زبان شیطان نشنیده ایم 

[QUOTE=334670564]خاصیت ب برکرم چیه😂😂[/QUOTE بی بی کرم XQM🌸👀 • این کرم بافت سبک داره و رطوبت پوس ...

اعا ممنونم بابت توضیحات 

چرا ب عنوان ی دختر از اینا خبر ندارم😂😂😂

❌لایک نکنید❌    کاش خانواده ها یاد بگیرن بجای محدود کردن دخترا پسرای خوبی تربیت کنن😑😔