2777
2789

میخام سرخ کن بگیرم ولی نمیدونم خوبه یا نه،،،خواهرم میگفت نگیر بدرد نمیخوره ولی همکارم تازگیا گرفته خیلی راضیه،شما راضی هستید بدرد میخوره؟چه مارکی خوبه؟

بابا دلتنگتم....

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خوبه من که خیلی استفاده میکنم مارک فیلیپس خریدم 

تورو خدا رد نشو میشه برا حاجت دلم دعا کنین به عشقم برسم بهم بگه دوسم داره برگرده درخواست بده بهم🥲 و موفقیت تحصیلیم🥺صلوات بفرستین هرکس فرستاد بگه خوشحال بشم ❤️(اللهم صلى على محمد و آل محمد)❤

بستگی به سبک غذا خوردن خودتون داره اگه خورشی میخورین بیشتر نه لازمت نمیشه 

من دارم توش سیب زمینی سرخ میکنم مرغ مزه دار میکنم تو فریزر همیشه دارم برا وقتایی ک کار دارم صبح در میارم ظهر بیست دقه میزارم تاسرخ کنه من پلومم گذاشتم کار کردن باهاش برا شوهرمم نسبت به فر راحت تره چون یه دکمه است الان ک باردارم نمیتونم اشپزی کنم راحت همبرگر هات داگ درست میکنه توش برا خودش یا پیتزایی کوکویی چیزی مونده میزاره گرم میکنه جون کاغذ روغنی میزارم تو سرخ کن کثیفم نمیشه فرم تو کار هست بزرگه شستن سینی ایناس برا استفاده روزمره سخته فقط برا کیک استفاده میکنم 

مرغ شکم پرم تو سرخ کن میزارم

فیلیپس دارم ۸ لیتری

من سیلور کرسن دارم راصیم.قیمتش مناسب ترهست و داخلش نسبت به مارک هم سایز خودش بزرگتره

اها ممنون عزیزم

جنگ بلد ولی صلح طلب🤫برای رسیدن به خواستم یه صلوات بفرست امیدوارم خدا دلتوشادکنه💖