بستگی به سبک غذا خوردن خودتون داره اگه خورشی میخورین بیشتر نه لازمت نمیشه
من دارم توش سیب زمینی سرخ میکنم مرغ مزه دار میکنم تو فریزر همیشه دارم برا وقتایی ک کار دارم صبح در میارم ظهر بیست دقه میزارم تاسرخ کنه من پلومم گذاشتم کار کردن باهاش برا شوهرمم نسبت به فر راحت تره چون یه دکمه است الان ک باردارم نمیتونم اشپزی کنم راحت همبرگر هات داگ درست میکنه توش برا خودش یا پیتزایی کوکویی چیزی مونده میزاره گرم میکنه جون کاغذ روغنی میزارم تو سرخ کن کثیفم نمیشه فرم تو کار هست بزرگه شستن سینی ایناس برا استفاده روزمره سخته فقط برا کیک استفاده میکنم
مرغ شکم پرم تو سرخ کن میزارم
فیلیپس دارم ۸ لیتری